Locomo
Image default
Woning en Tuin

Cadeau stress? No worries!

Ben je op zoek naar een perfect cadeau maar ontbreekt het je aan inspiratie? Wij van DEENS.NL helpen je op weg! In dit artikel bespreken we twee fantastische merken die je kunnen helpen aan het perfecte presentje.

Doing Goods

Als eerste het merk Doing Goods. Een supergaaf en authentiek lifestylemerk. Het merk staat bekend om zijn kleurrijke, eclectische en bohemien-geïnspireerde woondecoratie en cadeauartikelen, 100% handgemaakt. Doing Goods heeft een sterke focus op duurzaamheid en ethische productie, en al hun producten zijn gemaakt met behulp van natuurlijke materialen en traditionele ambachtelijke technieken. De collectie is ruim. Van opbergdoosjes tot kussens, van plaids tot fotolijsten. En natuurlijk zijn de artikelen ook zeer geschikt voor je eigen woning! Echt een aanrader als je op zoek bent naar een leuk en betekenisvol cadeau. Bij DEENS.nl vind je zoveel leuke ‘Doing Goods’ items! Of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor iemand van wie je houdt of gewoon wat kleurrijke, bohemienachtige flair wilt toevoegen aan je huis, Doing Goods heeft voor ieder wat wils.

The Gift Label Het tweede, perfecte merk voor een leuk cadeau is The Gift Label. Een Nederlands merk dat zich specialiseert in het creëren van unieke en duurzame cadeaus voor alle gelegenheden. Het merk werd in 2010 in Amsterdam opgericht door een groep creatieve individuen die alternatieve cadeau-opties wilden aanbieden die zowel stijlvol als milieuvriendelijk waren. Al hun producten zijn gemaakt met behulp van gerecycleerde materialen, en ze werken met leveranciers die hun waarden van duurzaamheid en ethische productie delen.

Het assortiment van The Gift Label omvat alles van heerlijke handzeep tot aan homesprays. Liever een geurkaas of afwasmiddel met gave tekst erop? No problem. Ook complete cadeau sets zijn opgenomen in het assortiment. The Gift Label een merk dat zowel stijl als duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Hun unieke en milieuvriendelijke cadeau-opties maken hen een go-to bestemming voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals en betekenisvol. De cadeau collectie van The Gift Label is ruim bij DEENS. Wedden dat je zult slagen?!

https://www.deens.nl