Locomo
Image default
Woning en Tuin

De Dakmakers repareren snel en vakkundig ieder dak

Professioneel dakadvies is het eerste dat u nodig heeft als uw dak om onderhoud vraagt. Heeft u op korte termijn tips en aanwijzingen nodig? U kunt vandaag nog terecht bij De Dakmakers.

Meer dan 30 jaar ervaring

Het team heeft al meer dan dertig jaar ervaring. Er wordt gewerkt op en aan de meest uiteenlopende daken: zwart, wit, groen, modern, klassiek en duurzaam. De kennis die De Dakmakers in al die jaren hebben opgebouwd, delen ze graag met u.

Dakschade snel opgelost

Schade aan een dak kan op heel verschillende manieren ontstaan. Denkt u bijvoorbeeld aan een blikseminslag, een brand of een extreme hagelbui. Ook wolkbreuken en stevige stormen kunnen hun sporen achterlaten. Als u met dakschade zit, adviseren we u zo snel mogelijk De Dakmakers in te schakelen. U voorkomt op deze manier dat de beschadigingen groter worden. En u weet: hoe meer averij, hoe hoger het kostenplaatje. Nog een reden dus om snel een vakman in te schakelen. De Dakmakers zijn gevestigd aan de Kalkovenweg 58 in Alphen aan den Rijn. U kunt zowel telefonisch contact opnemen (085 022 0680) als per mail (info @ dakmakers. nl). Zowel particulieren als ondernemers zijn welkom bij De Dakmakers! 

Dak onderhoud, all-in- met garantie!

All in dakonderhoud is van harte aan te raden. Om met De Dakmakers te spreken: “Het beste dak is een dak waarover u zich geen zorgen hoeft te maken”. Hiermee wordt natuurlijk niet bedoeld dat het dak geen aandacht nodig heeft. Daken staan 24/7 bloot aan weer en wind en het is echt noodzakelijk dat ze regelmatig gecontroleerd worden.

Slijtage begint vaak heel klein en bijna onzichtbaar. Door direct te handelen en te herstellen, zal het dak prima blijven fungeren. Als u kiest voor all in dakonderhoud van De Dakmakers bent u verzekerd van een regelmatige inspectie. Wordt tijdens zo’n controle een scheurtje of verstopping geconstateerd, reken maar dat er meteen actie wordt ondernomen. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor houtrot en lekkages.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

De zon als bron van energie

Een woonkamer make-over in één dag

Een huis kopen in Hengelo waar je lang gelukkig in gaat zijn