Locomo
Image default
Aanbiedingen

De ideale firewall service voor jouw bedrijf: 3 tips!

De ideale firewall service voor jouw bedrijf: 3 tips!

Vandaag de dag, meer dan ooit is er behoefte aan cyberveiligheid. Dit heeft te maken met het extreem hoge aantal cyberaanvallen anno 2022 en de verwachting is dat het aantal alleen maar verder zal toenemen. Zijn uw bedrijfs- en persoonsgegevens goed beveiligd? Dit kan namelijk enorm waardevolle informatie bevatten voor cybercriminelen en dit kan voor uw bedrijf desastreuze gevolgen hebben. Met een sterk beveiligde firewall kunt u risicovolle verkeersstromen onderscheiden van betrouwbare verkeersbronnen. Zo weet u het gevaar van cyberaanvallen sterk te beperken. Maar waar moet u rekening mee houden bij het kiezen voor een firewall service? In deze blog vertellen wij u 3 tips voor het kiezen van de beste firewall service voor uw bedrijf!

 

  1. Kies een firewall met uitgebreide beveiliging!

De primaire taak van een firewall is beveiliging. Met name preventieve beveiliging. Toch zijn preventieve maatregelen tegen cybercrime niet 100% veilig. Zorg er daarom voor dat uw firewall service beschikt over uitgebreide beveiliging. Denk hierbij aan automatische updates die uw firewall voorzien van de nieuwste technologie bij het stoppen van bedreigingen. Ook een geavanceerde IPS is sterk aan te raden. Een IPS is een ingebouwd systeem die bedreigingen automatisch opspoort en snel zal stoppen.

 

  1. Kies voor een firewall met snelle opsporingstechnologie!

Waar de opsporingstijd van gevaarlijke verkeersstromen twee jaar geleden nog tussen de honderd en tweehonderd dagen bedroeg, is dat vandaag de dag wel anders. Firewalls anno 2022 zijn in staat om gevaarlijke verkeersstromen te detecteren binnen enkele seconden. Bij een daadwerkelijke aanval wordt het exacte gevaar al binnen enkele minuten gedetecteerd. Toch is er nog zeker sprake van verschillen in opsporingstijd. Let hier goed op bij het kiezen van een firewall service.

 

  1. Kies voor een firewall met geavanceerde netwerk visibility!

Visibility, ofterwijl zichtbaarheid, is zeer noodzakelijke bij de beveiliging tegen gevaarlijke verkeersstromen. Onbekend verkeer wilt u natuurlijk direct afstoppen wanneer u gevaar detecteert. Om die reden heeft uw firewall toegang nodig tot uw website(s) en alle actieve applicaties, moet het constateren wanneer en waar het gevaar ontstaat en welke bedreiging dit kan vormen voor uw apparaten, netwerken en hosts.

 

Fundaments

Moeite met het vinden van een betrouwbare firewall service? De Fortigate Service van Fundaments verzekert uw netwerk van betrouwbare en innovatieve beveiliging. Bezoekt u eens de website van Fundaments en zorg vandaag nog voor een sterk beveiligd zakelijk netwerk.

 

https://www.fundaments.nl/