Locomo
Image default
Rechten

De letselschade advocaat van Rotterdam die juridische vertegenwoordiging biedt

Een letselschade advocaat van Rotterdam is een soort burgerlijke proces rechter die juridische vertegenwoordiging biedt aan eisers die beweren lichamelijk of psychisch letsel als gevolg van nalatige of onzorgvuldige handelingen van een andere persoon, entiteit of organisatie. Een van de advocatenbureaus die u in Rotterdam kunt vinden is Trias Legal. Dit advocaten bureau staat voor slachtoffers klaar. U kunt er terecht voor advies, voor het inhuren van een letselschade advocaat of voor het ontvangen van een second opinion.

Wanneer kunt u een letselschade advocaat gebruiken

Letselschade is een onrechtmatige daad. Een letselschade advocaat in Rotterdam is gespecialiseerd in een gebied dat bekend staat als onrechtmatige daad. Dit omvat privé- of burgerlijke fouten of verwondingen. Het belangrijkste doel van het onrechtmatige daadsrecht is om de benadeelde partij weer heel te maken en de andere partij te ontmoedigen om dezelfde overtredingen te begaan. Elke zaak of claim waarbij lichamelijk of geestelijk letsel is veroorzaakt, valt onder de wet van letselschade. Enkele van de meest voorkomende soorten zaken die door dit type advocaten worden behandeld, zijn letselschade door dieren, auto-ongelukken, hersenletsel, brandwonden, medisch wangedrag, motorongevallen, misbruik van verpleeghuizen, ongevallen met voetgangers en bouwongevallen. De advocaten lossen dus alle zaken op een vakkundige manier op. 

De strijd om gerechtigheid te ontvangen

Een letselschade advocaat in Rotterdam van Trias Legal helpt slachtoffers om compensatie te krijgen voor hun verliezen, inclusief verlies van verdiencapaciteit als gevolg van onvermogen om te werken, pijn en lijden, redelijke medische kosten, zowel aanwezig als verwacht, emotionele nood, verlies van consortium of gezelschap, en juridische kosten en advocaat vergoedingen. Ze werken ook om te voorkomen dat klanten het slachtoffer worden van verzekeringsmaatschappijen en het rechtssysteem. Het komt namelijk vaak voor dat een slachtoffer zelf de claim wilt oplossen en uiteindelijk niet zijn mannetje kan staan tegenover de hoge hiërarchie van een grote verzekeringsmaatschappij.