Locomo
Image default
Eten en drinken

De specials van de zoetwaren van deze groothandel kopen

De groothandel Klinkers zoetwaren uit Nuth zorgt het hele jaar door voor speciale snoepjes en chocolade. Ieder feest of jaargetijde vraagt weer om andere artikelen. Als winkelier of bedrijfseigenaar wilt u hier natuurlijk op inspelen. U straalt gastvrijheid uit als er een bak strooigoed op tafel staat tijdens de sinterklaasperiode. De drie dagen van Carnaval kunnen natuurlijk ook niet zonder snoep gehouden worden.

Geen Carnaval zonder snoepjes tijdens de optocht

Bent u hard aan het werk om samen met uw carnavalsvereniging uw wagen klaar te maken voor het grote feest tijdens de optocht? Natuurlijk mist er toch nog een erg belangrijk deel van de traditie. U bent namelijk nog op zoek naar de snoepjes die van de wagen gestrooid zullen worden. Bij klinkerszoetwaren.nl bestelt u deze snoepjes in grote oplage. Zeker de carnavalsmelange is hiervoor ideaal. Deze snoepjes zijn namelijk goed verpakt en kunnen nog opgegeten worden als ze tijdens het strooien op de grond belanden.

De feestdagen zijn pas compleet met deze lekkernijen van de groothandel

Klinkers zoetwaren zorgt ervoor dat u naast Carnaval ook van andere feestdagen geniet. Zo bieden ze u bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor de kerstperiode en zoetig kerstpakket voor uw collega’s samen te stellen. Een leuke toevoeging is de adventskalender met een lekker snoepje voor iedere decemberdag voor kerst. Voor u het weet is het alweer Pasen. Heeft u al een goede voorraad aan paaseitjes? De groothandel heeft paaseitjes met verschillende smaken van allerlei soorten chocolade. Zo kan iedereen een lekker chocolaadje kiezen.

Bestel snoepjes voor alle feestdagen in de webshop

Plaats uw bestelling met zoetwaren en chocolade die bij dit moment horen eenvoudig in de webshop van de groothandel. Wanneer u de bestelling in de ochtend plaatst, komt de bestelling in Limburg en omstreken dezelfde dag nog aan. Heeft u een vraag over het assortiment van een bepaalde feestdag? Neem dan contact op met het bedrijf.