Locomo
Image default
Gezondheid

Deskundige hulp bij ongewenste zwangerschap

Een ongewenste zwangerschap zet je hele leven op zijn kop. Moet je het kindje houden of is het toch beter om het weg te laten halen? Deze beslissing is natuurlijk aan jou. Maar als je besluit dat een abortus het beste is dan staan de specialisten van abortuskliniek Bloemenhove voor je klaar.

Laat je informeren door onze specialisten

Beahuis & Bloemenhovekliniek helpt je door een moeilijke tijd heen. Dat begint al op het moment dat je bij ons binnenkomt. We starten namelijk altijd met een uitgebreid intakegesprek. Onze specialisten informeren je over de mogelijkheden en je krijgt meteen antwoord op al je vragen. Het fijn is dat je nog niet meteen een definitieve beslissing hoeft te nemen. Want na deze afspraak volgt veelal een wettelijke bedenktijd van vijf dagen. Zo heb genoeg tijd om je opties rustig te overwegen.

Zwangerschap afbreken met de abortuspil

Er zijn verschillende manieren om een zwangerschap af te breken. Bij vrouwen die tussen de vijf en acht weken zwanger zijn, kiezen we vaak voor de abortuspil. Deze pil zorgt ervoor dat de zwangerschap in een vroeg stadium stagneert en dat de embryo door het lichaam wordt afgestoten. Ben je inmiddels meer dan acht weken zwanger? In dat geval kiezen we voor een zuigcurettage of een instrumentele abortus. Uiteraard beoordelen onze artsen van tevoren voor welke behandeling je precies in aanmerking komt.

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Beahuis & Bloemenhovekliniek is bereikbaar op het telefoonnummer +31 23 528 98 90. Via de website kun je ook online een afspraak inplannen

Meer info : bezoekt u de website