Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit is dé producent en leverancier van secundaire bouwgrondstoffen

Bent u op zoek naar een leverancier voor secundaire bouwgrondstoffen zoals betongranulaat? Koop dan uw producten bij Pelt & Hooykaas uit Rotterdam om uw infrastructuur circulair te maken. Deze expert maakt gebruik van grondstoffen die voortkomen uit reststoffen van andere productieprocessen. Met de producten die u kunt kopen kunnen wegen, fiets- en wandelpaden worden gerealiseerd. Door het verlagen van emissies, het verstandig gebruiken van grondstoffen en door de milieuvriendelijke toepassingen bieden zij circulaire oplossingen voor alle projecten in de infrastructuur.

Granulaat als toeslagmateriaal

Pelt & Hooykaas is leverancier en producent van bouwgrondstoffen zoals betongranulaat. Granulaat wordt gebruikt als toeslagmateriaal in bijvoorbeeld de wegenbouw en is ook nog eens ideaal als grindvervanger. Kiest u voor betongranulaat, dan maakt u een duurzame keuze doordat dit materiaal hergebruikt is en zo min mogelijk van zijn waarde verliest. Ook blijft de kwaliteit behouden. Het betongranulaat dat deze expert aanbiedt is verkregen uit betonpuin dat vrij is gekomen uit gerecyclede constructies die beton bevatten. Door gebruik te maken van secundaire grondstoffen wordt er bijgedragen aan een duurzame en circulaire economie. Dit is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bij deze leverancier van secundaire bouwgrondstoffen kunt u verschillende afmetingen betongranulaat kopen zoals 4/22 en 0/4. Deze afmetingen zijn KOMO- en NL BSB-gecertificeerd. Ook voldoen ze aan de milieu- en kwaliteitsnormen.

Vraag een offerte aan voor de bouwgrondstoffen die u wilt

Wilt u bijdragen aan een circulaire economie en zoekt u een ervaren leverancier en producent van secundaire bouwgrondstoffen? Deze expert produceert verschillende soorten materiaal zoals betongranulaat voor de beton- en infrasector in Nederland. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van primaire grondstoffen heeft dit bedrijf oog op de toekomst. Neem gerust contact op met dit bedrijf en vraag een offerte aan voor de bouwgrondstoffen die u wilt. De medewerkers kijken graag met u mee en geven waar nodig deskundig advies.

https://pelt-hooykaas.nl/product/betongranulaat/