Locomo
Image default
Dienstverlening

In hun showroom vindt u alles voor houten vloeren

De showroom van Van der Heijden Vloeren bevat alles wat u nodig heeft van het aanleggen tot het bijwerken van houten vloeren. Deze specialist heeft zich namelijk verdiept in houten vloeren en kurkvloeren. Hierdoor zijn zij hét bedrijf om te raadplegen op het moment dat u houten vloeren wilt behandelen in Nuland, nabij Eindhoven. Voorzie uzelf van deskundig en persoonlijk advies op maat.

Het begint bij het inmeten van de beschikbare ruimte

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe houten vloeren, kunt u terecht in de showroom van deze vloerenspecialist. Zij beschikken over een enthousiast verkoopteam dat alles weten over de verschillende houten vloeren in hun assortiment. Indien u in de buurt woont, bieden zij zelfs een inmeetservice. Hierdoor wordt u verzekerd van een vloer die past en volledig aan uw wensen voldoet.

Houten vloeren onderhouden

Beschikt uw woning als over houten vloeren en wilt u deze graag laten opknappen en behandelen door deze specialist nabij Eindhoven? Dat is voor hen geen probleem! Zij hebben alles in huis om uw vloer weer te laten stralen. Wist u dat het afhangt van de afwerking hoe vaak uw houten vloer opnieuw behandeld moet worden? Alles over de verschillende afwerkingen en het onderhoud daarvan wordt uitgebreid uitgelegd op het moment dat u de showroom binnenstapt.

Raadpleeg een specialistisch bedrijf

Door een bezoek te brengen aan de showroom krijgt u binnen een mum van tijd alles te weten over houten vloeren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe houten vloer of graag uw huidige houten vloeren wilt laten behandelen door dit bedrijf nabij Eindhoven: dit team staat voor u klaar. Raadpleeg dé vloerenspecialist van Nuland. Bekijk hun website vanderheijdenvloeren.nl voor meer informatie en de contactgegevens. Zij staan u graag te woord op het moment dat u vragen heeft. Schroom dus niet om deze te stellen!