Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Een betrouwbare auto in de private lease

Het kopen en het bezitten van een auto kost een hoop geld. Niet alleen heb je de kosten voor de aanschaf en de maandelijks terugkerende kosten voor bijvoorbeeld de verzekering en de wegenbelasting, maar ook moet je rekening houden met onverwachte kosten wanneer de auto plotseling een mankement vertoont dat gerepareerd moet worden, of als de onderhoudsbeurt duurder uitvalt dan verwacht. Al met al kan een auto daardoor best wat zorgen met zich mee brengen, zeker als je er ook nog eens voor je werk van afhankelijk bent. Gelukkig biedt auto lease daarvoor een alternatief. 

Lease is niet alleen voor zakelijke klanten

Veel mensen associëren het leasen van een auto met de zakelijke markt. Veel lease auto’s worden dan ook zakelijk gereden. Maar wist je dat het ook mogelijk is om privé een auto te leasen? Private lease neemt steeds meer toe in populariteit en is een uitstekend alternatief als je wel een auto wil hebben, maar niet voor onverwachte kosten wil komen te staan. Een auto lease kan zowel voor de lange termijn als voor een kortere periode, de zogeheten shortlease. Private lease biedt verder grofweg dezelfde voordelen als zakelijke lease.

Een auto voor elk budget

In de lease is in principe elke auto mogelijk, uiteraard afhankelijk van je budget. Een duurdere auto houdt doorgaans ook een hoger maandtarief in. Uitgaand van wat je maandelijks kwijt wil zijn aan je lease auto, kun je bij de leasemaatschappij nagaan welke auto’s je kunt leasen en welke extra opties of uitvoeringen je dan kunt kiezen. Als je een auto met veel laadruimte en een hoge mate van comfort wil, dan kun je bijvoorbeeld een Renault Trafic leasen. Deze wagen is ook ideaal voor ondernemers die veel materialen moeten vervoeren en die veel op de weg zitten

Meer info : bezoekt u de website