Locomo
Image default
Vervoer en transport

Een fijne taxiservice in Delft

Regio taxi Delft biedt u een comfortabele en betaalbare taxi in  Delf, Den Haag en de wijde omtrek van die plaatsen. Onze uitgebreide ervaring en de gedrevenheid om nog jaren door te gaan, maken dat wij het meest vooraanstaande taxibedrijf zijn in het gebied van uw bestemming of vertrek.

Waarom zijn wij zo goed?

Regio taxi Delft stelt u in de gelegenheid om rustig te praten met uw zelfverkozen medepassagier, over de telefoon of met de chauffeur. Of misschien kiest u juist voor de taxi om even in stilte inspanningsvrij de dag te overdenken. Het is in elk geval een rit waarin u niet met het verkeer en de route bezig hoeft te zijn, dat gaat onze rijvaardige taxichauffeurs prima alleen af. Bij Regio taxi Delft  rijdt u ontspannen mee met een gastvrije chauffeur die weet hoe hij zijn passagiers en zijn auto moet bedienen. Regio taxi Delft heeft lage prijzen en service hoog in het vaandel staan en daarvan kunt u profiteren. Frequente klanten belonen we zelfs met extra voordeel, waarbij direct gezegd mag worden dat ook de incidentele klant koning is.

Airport service

De airport service van Regio taxi Delft wordt door klanten vaak omschreven als de beste, goedkoopste en snelste. Dat vinden we bij Regio taxi Delft een absolute eer maar het betekent niet dat we rustig achterover leunen. De positieve recensies motiveren ons allemaal om de beloftes waar te maken. Onze airport service is misschien wel de beste omdat we kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Regio taxi Delft werkt alleen met klantvriendelijke chauffeurs die weten wat de luchthavenreiziger nodig heeft. Om tot de goedkoopste dienstverlening te komen zorgen we voor een goed georganiseerde bedrijfsvoering waardoor de kosten laag blijven. Daarnaast willen we de noodzaak van mensen om naar het vliegveld te gaan niet uitbuiten, dat maakt het verschil in de tarieven. We willen liever niet de snelste zijn door de openbare weg als racebaan te gebruiken. Om mensen toch tijdig op het vliegveld af te zetten vertrekken we op tijd en maken we gebruik van een goede voorbereiding, actuele kennis van de situatie op de wegen en van rijvaardige chauffeurs. Zo komen we tot een airport service waar u week in week uit dag en nacht gebruik van kunt maken. Neem gerust telefonisch contact op om de airport service bij u voor de deur te bestellen.