Locomo
Image default
Eten en drinken

Een gezellige locatie voor zaalverhuur in het centrum van Uden

Er is altijd een goede reden voor een feestje. Ben je op zoek naar een goede locatie voor zaalverhuur in Uden? Zoek dan niet verder, want bij Jambon ben je aan het juiste adres. Dit zaalverhuurbedrijf heeft niet alleen diverse zalen te huur, maar in het restaurant met hotel kun je ook nog eens heerlijk dineren of overnachten. Plan snel een bezoekje aan deze locatie voor zaalverhuur in Uden!

Feest vieren bij een sfeervolle locatie voor zaalverhuur

Ben je binnenkort jarig en wil je dit graag groots uitpakken? Of wil je graag een prachtig personeelsfeest organiseren voor je collega’s? Misschien ben je juist op zoek naar een ruimte waar je een receptie kan houden na je bruiloft? Wat de gelegenheid ook is: bij Jambon in Uden ben je aan het juiste adres voor zaalverhuur. Kies uit diverse zalen en arrangementen en bespreek je wensen met de zaalverhuurexpert. Moeten je gasten van ver komen? Laat dan je gasten overnachten in het sfeervolle restaurant met hotel.

Keuze uit verschillende zalen

Bij Jambon ben je aan het juiste adres als het gaat om zaalverhuur in Uden. Deze expert heeft namelijk een groot aanbod aan zalen. Zo kun je een kleinere privé-eetkamer huren die geschikt is voor maximaal 50 personen. Deze ruimte is ideaal voor intieme gelegenheden, zoals een receptie, diner of verjaardagsfeest. Ben je juist op zoek naar een grote zaal waar je al je vrienden, familie of collega’s in kunt uitnodigen? Dan is de grote zaal hiervoor geschikt, want hier kunnen namelijk maximaal 120 personen in.

Dineren en logeren in een gastvrij restaurant met hotel

Verras je partner, vriend of vriendin met een romantisch dineetje in het een sfeervol restaurant met hotel in Uden. Reserveer nu een tafel bij restaurant met hotel Jambon. Bekijk de uitgebreide menukaart met diverse gerechten die geïnspireerd zijn door de traditionele Franse en Italiaanse keuken. Wat je smaak ook is: er zal altijd iets lekkers voor je op de menukaart staan. Geniet van de beste voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Maak je verrassing compleet met een overnachting in een van de gezellige intieme hotelkamer van het hotel-restaurant.