Locomo
Image default
Woningen

Slotenmaker Exacto Sloten expert in Delft is altijd binnen een half uur aanwezig!

Ben je slachtoffer van een inbraak in huis? Wat vervelend zeg! Ik kan begrijpen dat je dan op zoek bent naar een bedrijf of persoon die je kan helpen het huis weer veilig te maken. Het veilig maken van je huis begint natuurlijk als aller eerst bij de sloten die in de deur zitten. Inbrekers die via de deur naar binnen gekomen zijn is dit vaak gelukt doordat de sloten verouderd waren of de deurposten verrot zijn. Je kunt bij Slotenmaker Exacto slotenexpert in Delft alle sloten in huis weer laten vervangen of repareren. Zij zijn gespecialiseerd in veel gevallen die met sloten te maken hebben. Lees hieronder welke dit zijn! 

Buitengesloten

Het kan een keer gebeuren dat je zomaar de deur dichttrekt op het moment dat je naar buiten gaat en je sleutels compleet vergeet mee te nemen. Slotenmaker Exacto kan er binnen een half uur zijn om je te helpen weer naar binnen te komen. Maak je geen zorgen over de tarieven, die zijn altijd eerlijk en transparant.

Verouderde sloten of beschadiging

Wanneer een huis zo rond de 30 tot 50 jaar oud is, kan het zijn dat de sloten niet meer veilig genoeg zijn doordat deze ook nooit vervangen zijn. De sloten worden zo vaak gebruikt waardoor deze beschadigen of gaan roesten. Dit kan ervoor zorgen dat de sleutel er niet meer goed in kan en het steeds moeilijker wordt om de deur te openen. Hiervoor kun je Exacto contacteren om de sloten te vervangen! 

Nieuwe sloten 

Heb je het idee dat de sloten die je momenteel hebt niet veilig genoeg zijn? Ook dan kun je terecht bij Exacto. Samen kun je bespreken welke sloten je graag zou willen en wat de tarieven zijn om deze te monteren en aan te schaffen. Neem contact op met Exacto.