Locomo
Image default
Eten en drinken

Een pannenkoekenrestaurant met uitgebreide menukaart

Heeft u zin in een middagje of avondje uit met het hele gezin? Ga dan eens eten bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee. In dit kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant kunt u genieten van meer dan veertig verschillende soorten pannenkoeken en verschillende vlees- en grillgerechten. De koks bereiden de gerechten in de open keuken, vanuit waar u de heerlijke geuren kunt ruiken door het hele restaurant. Daar krijgt u gegarandeerd honger van!

Geniet van de vele verschillende gerechten

Als u eens heerlijk wilt eten in Katwijk aan Zee, reserveer dan een tafel bij dit gezellige en kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant. Van verse broodjes tijdens de lunch, tot heerlijke biefstukken tijdens het diner; dit restaurant bereidt dagelijks de lekkerste gerechten met ingrediënten van topkwaliteit. Heeft u iets te vieren? Het restaurant biedt verschillende arrangementen voor allerlei vieringen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke babyshower, een gezellig kraamfeest of een uitgebreide lunch met een seniorenclub. Bij dit restaurant kunt u ook terecht voor de leukste kinderfeestjes. De kinderen versieren zelf hun pannenkoeken, waarna ze zich uren kunnen vermaken op de speeltoestellen in de binnenspeeltuin. Dat is gegarandeerd een geslaagd kinderfeestje!

Boek uw tafel en geniet van versbereide pannenkoeken

Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom is zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Tot 16.00 uur kunt u bestellen van de uitgebreide lunchkaart, waar onder andere heerlijke verse broodjes en goedgevulde maaltijdsalades op staan. Na 16.00 uur wordt overgegaan op de dinerkaart. De kinderkaart biedt ruime keuze voor de kleintjes, zoals een zelf te versieren kinderpannenkoek of frietjes met een snack. Na het eten kunnen de kleintjes in de binnenspeeltuin spelen in het restaurant, zodat u nog heerlijk kunt natafelen. Wilt u met een groep gaan eten in dit pannenkoekenrestaurant in Katwijk aan Zee, of wilt u zeker zijn van een tafel? Plaats van tevoren uw reservering. Dit kan online of telefonisch.