Locomo
Image default
Eten en drinken

Horecakleding die je moet zien

Het is essentieel voor de horeca om op de hoogte te blijven van de laatste trends om relevant te blijven. Zij moeten hun producten en diensten daarop kunnen aanpassen en wijzigen.

De nieuwste trend in horecakleding is colour blocking. Deze trend is te zien op alle soorten kledingstukken, zoals overhemden, broeken en jassen. Het is een combinatie van twee kleuren die tegenover elkaar staan op het kleurenwiel, zoals zwart en wit of rood en groen.

De volgende trend in horecakleding is tie-dye-kleding. Dit proces gebruikt natuurlijke kleurstoffen van planten of fruit om verschillende kleuren te creëren wanneer ze met elkaar worden gemengd in een vat met water. Het proces kan bestaan uit het toevoegen van verschillende soorten planten, bloemen, bladeren, vruchtensappen of zelfs kruiden aan het verfvat, wat zal resulteren in een uniek patroon op het kledingstuk zodra het volledig is uitgedroogd.

Modieuze horeca-outfits die iedereen nodig heeft

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om horecakleding. Van formeel tot casual, je vindt er de perfecte outfit voor je werk of privéleven.

Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in wat je draagt. Dit artikel helpt je bij het vinden van de beste horecakleding voor jouw behoeften.

Met deze toename van de vraag naar cateringservices, is er een grotere behoefte aan horecakleding die kan worden gedragen door zowel mannen als vrouwen (unisex) van verschillende leeftijden, maten en stijlen.

Manieren om uw professionele horecagarderobe met stijl en gemak bij te werken

Hier zijn enkele tips om u te helpen uw professionele garderobe met stijl en gemak bij te werken.

Verschillende stijlen voor cateraars:

– Casual: T-shirt, spijkerbroek en sneakers. Deze stukken kunnen worden gecombineerd met verschillende button-downs en blouses voor een meer casual look.

– Business casual: Een button-down overhemd in combinatie met een blazer of vest is een geweldige optie voor een professionele look. Combineer deze stukken met een pantalon of jeans.

– Formeel: dit is de meest formele stijl waarmee u rekening moet houden bij het voorbereiden van uw outfit voor op het werk. Je kunt dit type outfit combineren met een overhemd, een pantalon, nette schoenen en een stropdas of vlinderdas. 

 

https://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/