Locomo
Image default
Woning en Tuin

Een woonkamer make-over in één dag

Stel je voor dat het vrijdagavond is. Je hebt net een zware werkweek achter de rug en bent toe aan het weekend. Eventjes rust. Even tot jezelf komen. Je gaat op je bank zitten met een drankje en leunt achterover. En ineens zie je het: je plafond heeft betere tijden gekend.

Misschien zitten er vlekken op je woonkamerplafond, misschien is de verf verkleurd, of zelfs aan het bladderen. Je hebt zoveel aandacht besteedt aan je inrichting, maar zoals het er nu uitziet doet je plafond afbreuk aan de uitstraling van je woonkamer. Je plafond is duidelijk aan vernieuwing toe.

Gedoe

Maar ja, het vernieuwen van je plafond is zo een gedoe. Je moet alle meubels weghalen, de vloer bedekken met een zeil en dan met verf en roller aan de slag. Dat kost je gelijk een week vakantie, die je nodig hebt om weer bij te komen.

Geen gedoe met Plameco spanplafonds.

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een verlaagd woonkamerplafond van Plameco. De spanplafonds van Plameco zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en dessins en geven je plafond een nieuwe, strakke en moderne uitstraling. Voor de afwerking zijn diverse sierlijsten beschikbaar, in een veelvoud van kleuren.

De woonkamerplafonds kunnen voor elke woonkamer op maat worden gemaakt. Door het gepatenteerde bevestigingssysteem kunnen de spanplafonds vlakbij het bestaande plafond worden aangebracht. De minimale bevestigingsruimte is slechts drieënhalve centimeter.

Bovendien zijn ze binnen een dag gemonteerd, doordat alle onderdelen voorafgaand aan de installatie al op maat gemaakt zijn. Trouwens, je kunt je meubels gewoon laten staan.

Maak een vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig hoe een Plameco-plafond er in jouw woonkamer uitziet? Maak dan een afspraak met één van de Plameco-adviseurs. Zij komen graag bij je thuis om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Je zult verbaasd staan van de vele mogelijkheden die een Plameco-plafond je biedt.

Meer info : bezoekt u de website