Locomo
Image default
Aanbiedingen

Hotelwagens

Tegenwoordig zijn de hotelwagens, reinigingskarren en wasmandwagens niet meer weg te denken tussen de hotel supplies. Schoonmaakkarren en -wagens worden vaak gezien op werkplekken, in herbergen, ziekenhuizen en restaurants. Ze dienen vele doelen en maken het werk voor iedereen gemakkelijker. Een goede schoonmaakkar moet gemakkelijk te manoeuvreren zijn, zodat hij overal flexibel kan worden gebruikt. Het is ook belangrijk dat de wagen zwenkwielen heeft, zodat hij gemakkelijk kan worden verplaatst. De wielen van sommige zijn enorm, terwijl andere wat kleiner zijn om het gewicht van de dienstwagen op te vangen. Bovendien zit er waarschijnlijk een rem op de achterwielen van de kar om te voorkomen dat hij wegrolt.

 

De echte hotelwagen

Er zit wel verschil tussen de functionaliteiten van de verschillende trolleys. De ene trolley is een echt een hotelwagen. Deze wordt gebruikt om hotelkamers op te schonen. Aan deze hotel service wagens zitten bijvoorbeeld grote wielen en ze zijn vaak van het materiaal aluminium. Ook beschikken deze hotelwagens over waszakken, voor vieze was. Hierbij te denken aan handdoeken en beddengoed. Oude handdoeken worden opgehaald en in de waszakken gegooid, nieuwe handdoeken zitten opgeborgen in de compartimenten van de schoonmaak-trolley en worden eenvoudig tevoorschijn gehaald en op de schone hotelkamer gelegd. Verder is er ook genoeg ruimte voor andere schoonmaakmiddelen en hygiënische benodigdheden. De perfecte reinigingskarren om (hotel)kamers te reinigen.

 

Wasgoedwagen

Er zijn ook minder ingewikkelde waskarren naast de echte hotelkarren. Deze karren zijn als wasmanden op wielen, en ze zijn echt handig bij zwembaden en hotels en andere instellingen met veel vuile kleren. U kunt gemakkelijk gooien alle vuile kleding in deze waskarren, dan rijden ze naar de wasmachines zonder moeite of moeilijkheden.

 

Reinigingskar

Verder zijn er ook echte schoonmaakkarren. Hierop neemt u veel schoonmaakspullen mee. Voor professionele schoonmaakbedrijven zijn deze onmisbaar. Met een schoonmaakkar kunt u de grote en omvangrijke voorwerpen achterlaten. Op plaatsen als ziekenhuizen of hotels worden voortdurend dingen laten vallen en op de vloer achtergelaten. Een handige manier om voorbereid te zijn op elke rommel is een kleine schoonmaakkar met handige materialen zoals emmers, moppen, borstels en vegers. Zo kunt u het gemakkelijk met u mee duwen zonder iets te hoeven dragen!

 

https://facilitytradegroup.nl/