Locomo
Image default
Tweewielers

Huur een fiets in de bike rental van Dordrecht

Bij Rijwielshop Dordrecht is het mogelijk om een fiets te huren in de bike rental. In de bike rental van Dordrecht vindt u verschillende soorten fietsen die u kunt huren voor een bepaalde tijd. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische fiets, of een echte stadsfiets om Dordrecht mee te verkennen. Daarnaast beschikt de bike rental in Dordrecht ook over een goede werkplaats waar u fiets wordt gemaakt als deze kapot is.

Een elektrische fiets huren in de bike rental van Dordrecht

Huur nu een elektrische fiets bij de bike rental in Dordrecht. Rijwielshop Dordrecht heeft verschillende elektrische fietsen tot haar beschikking. Deze elektrische fietsen vindt u in de winkel maar ook in de bike rental in Dordrecht. De elektrische fietsen zijn ideaal als u Nederland wilt verkennen. U neemt de fiets mee in de trein en u kunt een stad ontdekken waar u nog nooit bent geweest. Daarnaast zijn elektrische fietsen natuurlijk ideaal voor de mensen die fietsen wat lastiger vinden. de fietsen zijn erg snel, dit is handig als u snel op bestemming wilt zijn. Naast elektrische fietsen vindt u in de bike rental in Dordrecht ook echte stadsfietsen. Deze stadsfietsen zijn ideaal als u in de stad wilt blijven. Rijwielshop Dordrecht heeft ook vouwfietsen tot haar beschikking. Deze vouwfietsen zijn ideaal als u bijvoorbeeld in de trein wilt stappen met uw fiets. U vouwt de fiets op waardoor hij zo min mogelijk ruimte inneemt. Als u uit de trein bent dan klapt u de fiets weer uit en fietst u vrolijk verder.

Bezoek de fietsenwinkel

Bezoek nu de fietsenwinkel van Rijwielshop Dordrecht en ontdek de bike rental maar ook de werkplaats. Hier zijn specialisten hard aan het werk om elke fiets te controleren en te repareren waar nodig. Zo zijn alle fietsen altijd in top conditie en klaar voor gebruik. U kunt hier ook uw eigen fiets afgeven voor een reparatie.