Locomo
Image default
Woning en Tuin

Inhuren verhuisbedrijf: goed idee of niet?

Een verhuisbedrijf inhuren kan een hoop stress schelen bij een verhuizing, ook al krijgt u veel hulp van lieve familie en vrienden. 

Een professionele verhuisservice heeft namelijk alles in huis om grote en kleine spullen veilig en verantwoord te vervoeren. Daarnaast is een verhuisbedrijf ook uitgebreid verzekerd tegen schade. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en het kan zomaar gebeuren dat die mooie eettafel of bank helaas beschadigd raakt tijdens het transport. Verhuist u met een verhuisbedrijf, dan krijgt u alles gewoon vergoed tegen de nieuwprijs om de pijn te verzachten. 

 

Waarom verhuisbedrijf inhuren?

Een verhuisbedrijf inhuren kan om verschillende redenen handig zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld terecht als u niet in het bezit van een rijbewijs bent, maar wel een verhuiswagen met chauffeur nodig heeft voor de verhuizing. Zo heeft u ook meteen handige verhuismaterialen zoals verhuisdekens en spanbanden tot uw beschikking om uw spullen veilig van A naar B te vervoeren. En gaat u bijvoorbeeld in een appartement wonen en kunnen de meubels niet door uw voordeur, maar wel door het raam? Dan is een verhuislift huren ook geen probleem! Verder zijn sommige verhuisbedrijven ook gespecialiseerd in bepaalde typen verhuizingen, zoals seniorenverhuizingen en verhuizingen van en naar het buitenland. 

Als u wilt, dan kunt u ook extra verhuisservices zoals het (de)monteren van meubels, af- en aansluiten van witgoed, en het ophangen van schilderijen en lampen krijgen om uw verhuizing aangenamer te maken.

 

Verzekerd voor schade

Naast de praktische overwegingen van een verhuisservice, zijn professionele verhuizers ook goed verzekerd tegen schade. Het zal niet vaak gebeuren, maar soms overkomt het zelfs de beste verhuizers van het land: uw spullen zijn per ongeluk tijdens de verhuizing beschadigd geraakt. 

 

Doordat het bedrijf een schadeverzekering heeft, worden deze beschadigde spullen tegen de nieuwprijs verzekerd en krijgt u dus altijd een schadevergoeding, mocht het toch gebeuren dat iets stukgaat tijdens de verhuizing. Kortom, er zijn heel veel redenen waarom het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf handig is!

Bekijk uw mogelijkheden in verhuizingen!