Locomo
Image default
Sport

Vindt uw perfect passende trimvest

Wanneer u zoekt naar een mooi passend trimvest om goed voorbereid te gaan duiken, verken dan eens het grote assortiment aan duikartikelen van Herman Lieven. U kunt hier terecht voor trimvesten van de merken Beuchat, Aqualung, Apeks en Scubapro. De vesten zijn verkrijgbaar voor dames, kinderen en heren. Een goed trimvest waarmee u uw drijfvermogen kunt regelen, draagt bij aan de voorbereiding op een veilige duik. Bij Herman Lieven vindt u vesten in diverse uitvoeringen waaronder bijvoorbeeld handige trimvesten met een geïntegreerd loodsysteem.

Andere duikmaterialen

Heeft u naast een trimvest ook bijbehorende accessoires nodig? U hoeft daarvoor niet verder te zoeken want deze biedt duikwinkel Herman Lieven eveneens aan. Denkt u bij trimvest accessoires bijvoorbeeld aan inflators en messen maar ook loodpockets. Verder vindt u onder meer ademautomaten in het brede duikassortiment. Een ademautomaat kunt u kopen in verschillende prijsniveaus. Naast de aanschaf van een ademautomaat bent u voor onderhoud hieraan ook aan het juiste adres bij Herman Lieven. Deze winkel beschikt namelijk over een eigen professionele werkplaats waar jaarlijks ademautomaat onderhoud wordt uitgevoerd.

Een aankoop doen: in de winkel of eenvoudigweg online

U vindt de grote winkel van Herman Lieven in ’s-Hertogenbosch. Met een oppervlakte van 1000 m² is de kans groot dat u hier al uw duikbenodigdheden vindt. Daarbij maken de medewerkers u graag wegwijs in het assortiment en kunnen ze u van deskundig advies voorzien. Het is ook mogelijk uw aankopen online te doen in de webshop. Bij aankopen met een bedrag boven de €70,- zijn er geen verzendkosten. Eveneens kunt u rekenen op een snelle levering omdat de meeste producten ruim voorradig zijn. Heeft u moeite met het vinden van het juiste trimvest, een ademautomaat of ander duikartikel? Neem dan contact op met de klantenservice van Herman Lieven, zodat u ook bij online aankopen eerst al uw vragen kunt stellen en u kunt laten adviseren.