Locomo
Image default
Aanbiedingen

Waarom kiezen voor jaloezieën voor je raam?

 

Van kale ramen wordt natuurlijk niemand blij. Dus zijn wij allemaal op zoek naar de meest mooie, gezellige, warme of hippe raamdecoratie. En daar is de laatste tijd nogal verandering in gekomen. Waar wij eerst allemaal massaal voor de gewone gordijnen of vouwgordijnen gingen, kiezen nu steeds meer mensen voor jaloezieën. Ben jij ook zo iemand? Zoek je iets voor je nieuwe woning of ben je aan verandering toe? Ontdek hier waarom je zou kunnen kiezen voor deze populaire raamdecoratie.

Hout versus aluminium

Vroeger zag je ze vaak; de luxaflex. Dit is de aluminium variant van de jaloezieën. Vaak gebruiken mensen deze zelfde namen, maar eigenlijk is luxaflex een merk van jaloezieën. Tegenwoordig kiest men vooral voor de houten exemplaren. En dat is niet gek, deze hebben immers nogal wat voordelen ten opzichte van de aluminium variant. Zo vervormen ze een stuk minder snel, zijn ze steviger en hebben ze ook nog eens een gezelligere en warmere uitstraling. Genoeg redenen om te kiezen voor deze jaloezieën voor je ramen.

Isolerende werking

Een andere reden om te kiezen voor deze raamdecoratie is de isolerende werking. Als je in de winter de jaloezieën dichtklapt, houd je de warmte binnen. Via de ramen ontsnapt namelijk altijd een deel van de warmte. Deze raamdecoratie vermindert dat zeker. Het is verstandig om de jaloezieën op maat te maken of te laten maken. Vaak heb je te maken met veel verschillende kozijnen en je hebt alleen voordeel van de isolerende werking als de raamdecoratie goed aansluit.

Ook geschikt voor slaapkamer en badkamer

Houten jaloezieën worden ook steeds vaker gebruikt in slaapkamers en badkamers. Ben je toe aan nieuwe raamdecoratie in één van deze ruimtes? Dan heb je weer een goede reden om te kiezen voor jaloezieën. In de slaapkamer kun je namelijk ideaal de hoeveelheid licht regelen. Op deze manier kun je een prettige sfeer creëren. Bovendien heeft deze raamdecoratie een natuurlijke uitstraling. Dit geeft rust en is daarom uitermate geschikt voor in de slaapkamer. In de badkamer dien je wel op te passen met vocht. Vind je het risico te groot? Kies dan op deze plek voor kunststof jaloezieën met een houtprint.

 

 

https://raamdecoratiedeal.com/

Gerelateerde artikelen

Commerciële sloten

Schoenenwinkels die voordeel aanbieden

De plateauwagen