Locomo
Image default
Vervoer en transport

Kies voor kwaliteit tegen een gunstig tarief met het koeltransport van deze aanbieder

Een levering met spoed of een gegarandeerde levering voor vandaag of morgen; wanneer uw pakketten ook bezorgd worden, u wilt dat dit betrouwbaar én tegen een gunstig tarief gebeurt. Zeker wanneer het gaat om levensmiddelen of andere producten die gekoeld bewaard moeten blijven. Kies daarom voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in koeltransport. Op die manier weet u zeker dat uw pakketten onder gecontroleerde atmosfeer bij uw ontvanger worden bezorgd.

Een ervaren koerier bezorgt uw pakket gekoeld bij de ontvanger

Voor kleine en grote pakketten die gekoeld bewaard moeten worden, kunt u terecht bij A-One. Dit bedrijf heeft namelijk een speciale koelbus beschikbaar. Doordat uw pakket onder gecontroleerde atmosfeer vervoerd wordt, bent u verzekerd dat de kwaliteit behouden blijft. Met de diensten van dit bedrijf ontvangt u bovendien waar voor u geld. Het koeltransport wordt namelijk uitgevoerd tegen een erg gunstig tarief, zonder in te leveren op prestatie. Ook voor niet-gekoelde pakketten schakelt u dit bedrijf in. In hun eigen wagenpark staan namelijk voertuigen met uiteenlopende laadvermogens klaar.

Kies voor een spoedlevering of levering voor vandaag of morgen

Bij dit bedrijf heeft u de optie uit een spoedlevering of een levering voor diezelfde of volgende dag. Kiest u voor een spoedlevering? Dan haalt een ervaren koerier uw pakket binnen dertig minuten bij u thuis op. Voor een levering zonder spoed die voor 11.00 uur gemeld is, geldt dat deze binnen zes uur in heel Nederland wordt afgeleverd. Zit er geen haast achter de verzending, maar wilt u uw pakket wel de volgende dag geleverd hebben? Dan kiest u voor een levering voor de volgende werkdag (voor de middag of avond).

Neem direct contact op met het bedrijf

Om een zending aan te melden voor koeltransport, hoeft u enkel telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. De vriendelijke medewerkers zorgen er vervolgens voor dat uw pakket zo snel mogelijk bezorgd wordt.

https://www.aone.nl/