Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met CNC freeswerk wordt uw materiaal precies op maat bewerkt door een computergestuurde machine

CNC staat voor Computer Numerical Control en zorgt ervoor dat uw freeswerk ontzettend nauwkeurig wordt uitgevoerd. Deze techniek wordt namelijk door een computer gestuurd en maakt gebruik van roterende bewegingen. Met CNC freeswerk kunt u allerlei staalsoorten bewerken, maar ook hout en kunststof. Het voordeel is dat u maar één machine nodig heeft om al deze materialen te verspanen. Voor de bediening van deze machine is echter wel de nodige kennis en ervaring vereist. Het kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden wanneer u niet over deze kennis beschikt. Kies er daarom voor om een professional, zoals Overlasko Konstruktie BV, in te schakelen. Lees verder en ontdek de andere voordelen van deze computergestuurde vorm van freeswerk.

Ontdek alle voordelen die dit type freeswerk uw bedrijf biedt

De ervaren medewerkers van Overlasko Konstruktie BV uit Nieuwdorp, vlak bij Middelburg, zijn op de hoogte van hoe zij de machine zo optimaal mogelijk af kunnen stellen. Op deze manier wordt uw materiaal nauwkeurig gefreesd en is het bovendien snel geregeld. Door de kleine foutmarge blijft er daarnaast weinig restmateriaal over. Zo bent u minder geld kwijt aan de materiaalkosten. Wilt u verschillende materialen laten frezen? Dan is CNC freeswerk een erg aantrekkelijke optie. U bespaart namelijk op hoge kosten, omdat bij regulier freeswerk meerdere machines gebruikt worden. Bij deze aanbieder, die sinds 1993 actief is in verschillende industrieën, rekent u erop dat de diensten worden uitgevoerd volgens strenge kwaliteitsnormen.

Vraag direct meer informatie aan

Wilt u CNC freeswerk laten uitvoeren voor uw materiaal? Dit bedrijf helpt u graag met het verspanen van zowel uw staalproducten als producten van hout of kunststof. Op de website vindt u een impressie van de projecten die de deskundige medewerkers met succes hebben afgerond. Kunt u hulp gebruiken bij een klein of groot project? Neem dan direct contact op met de specialisten van deze aanbieder zodat zij u van vrijblijvend advies kunnen voorzien.

https://overlasko.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor een geïntegreerde oplossing met Exact Software op basis van consultancy

Een beursstand huren doet u bij deze specialist

Klantenbinding