Locomo
Image default
Groothandel

Kies een koeltoonbank uit het ruime assortiment van deze aanbieder

Een koeltoonbank installeren is de ideale manier om producten te koelen én vers te houden terwijl u ze aan uw klanten aanbiedt. Dankzij de luchtcirculatie blijven klaargemaakte producten koel, vers en knapperig! Wilt u ook een koeltoonbank voor uw onderneming? Koeltechnisch Buro Midden Nederland helpt u verder.

Welke koeltoonbanken zijn er allemaal beschikbaar?

De zoektocht is nog niet voorbij wanneer u besloten heeft dat u een koeltoonbank wenst voor uw onderneming. Er zijn namelijk verschillende soorten koeltoonbanken beschikbaar, zo ook bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Bij deze koelspecialist heeft u de keuze uit drie verschillende varianten van een koeltoonbank, namelijk:

  • De Koops Classic is een koeltoonbank met een compleet afgelaste lekbak, ventilatoren, rvs-stopcontacten, een stapelhoogte van circa 100 mm en een gegalvaniseerd frame. De Koops Classic is een zeer standaard module.
  • De Koops Straight is een koeltoonbank die u precies in de gewenste opstelling kunt maken zodat het in uw pand past. De Koops Straight is perfect voor de ondernemers die creatief moeten omgaan met hun beschikbare ruimte.
  • De Koops Round is een prachtige koeltoonbank die voorzien is van een gegalvaniseerd frame, standaard werkblad van rvs, ventilatoren en een stapelhoogte van circa 100 mm. Met de Koops Round heeft u de mogelijkheid om ‘hoeken’ aan te brengen in uw display waardoor u ruimte optimaal benut.

De verschillende koeltoonbanken zijn te bestellen in elke gewenste RAL-kleur. Op deze manier past de koeltoonbank perfect binnen uw huisstijl en wordt het één geheel met de rest van uw pand.

Stel al uw vragen aan de specialisten

Het is begrijpelijk dat u eerst wat meer informatie wilt voordat u een koeltoonbank aanschaft bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. De koeltechnici staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact op door te bellen of een e-mail te sturen. Uiteraard bent u ook welkom in de showroom te Ingen, tussen Utrecht en Nijmegen gelegen. Dan helpt een specialist u graag verder!

https://middennederland.nl/