Locomo
Image default
Muziek

Muziekles van dé muziekschool in Hardinxveld-Giessendam

Ben je op zoek naar een plek waar je een nieuw instrument kan leren? Dan is de Popschool de muziekschool in Hardinxveld-Giessendam dé plek om dit te leren. Je krijgt les dat op jouw muzieksmaak en stijl is afgestemd. Je kunt solo lessen nemen, maar je kunt ook leren hoe je in een band kunt spelen. Dit doe je met andere leerlingen zodat je ook leert om met andere te spelen.

Het leren van een nieuw instrument bij dé muziekschool in Hardinxveld-Giessendam

Wil je een nieuw instrument beoefenen? Bij de Popschool, de muziekschool in Hardinxveld-Giessendam hebben ze ervaren muzikanten als docenten. Je leert dus van mensen in het vak. De docenten gaan je helpen je niveau te verleggen. Maar bovenal is het belangrijk dat je plezier hebt in het leren van een nieuw instrument. Het maakt niet uit of je wilt leren zingen, drummen, gitaar wilt leren spelen of dat je nu wilt leren in een band te spelen. Het maakt voor hen niet uit, zolang jij er maar plezier in hebt. Met de muziekles op maat leer je op het tempo dat jij prettig vindt een nieuw instrument. De docenten gaan samen met jou kijken wat je niveau is en dit gaan jullie samen proberen te verhogen.

Plan je proefles nu in

De muziekschool in Hardinxveld-Giessendam biedt nu ook een gratis proefles aan. Zo kun jij ontdekken of je muziekles leuk vindt. De docent gaat jou helpen je persoonlijke doelen te bereiken en te overtreffen. Zij zullen je leren hoe je kwalitatief goed een instrument bespeelt en ze zullen je met plezier helpen om er een leuke les van te maken. Ook hier kun je zelf kiezen welk instrument je wilt bespelen. Wil jij een proefles aanvragen? Neem dan snel contact met de Popschool. Dan plannen ze een proefles voor je in.