Locomo
Image default
Vakantie

Boek een groepsverblijf bij deze vakantieboerderij en ontdek Gelderland

De vakantieboerderij van Schuppen Recreatie in Gelselaar is dé ideale plek voor een groepsverblijf Gelderland. Zo is de boerderij omringd door prachtige natuur en verschillende pittoreske dorpen. Het is een plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers die gek zijn op wandelen en fietsen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen! Zo kunnen zij lekker ravotten op de speeltoestellen, het sportveld en met dieren knuffelen bij de indoorkinderboerderij Diervertier. Boek een groepsverblijf op deze boerderij in Gelderland waar jongen en oud optimaal kunnen genieten van de vakantie.

Cultuursnuiven of wandelen in de Achterhoek kan het allemaal

Wanneer u een groepsverblijf boekt bij Schuppen Recreatie in Gelderland dan huurt u een groepsaccommodatie tussen de coulisselandschappen en de historische monumenten van de Achterhoek. Het is dé ideale streek voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers. Trek uw wandelschoenen aan of stap op uw fiets en dwaal door de groene bossen. Cultuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op met de vele musea, kastelen en landgoederen die de Achterhoek rijk is. Bent u op zoek naar wat meer actie? Huur dan een kano of scheer met hoge snelheid over het water tijdens het waterskiën.

Verveel u geen enkel moment op de boerderij

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een dagje lekker op de boerderij wilt blijven. Gelukkig is er op de vakantieboerderij in Gelselaar ook genoeg te beleven. Kinderen kunnen racen op de skelterbaan terwijl de volwassenen gezellig een potje jeu-de-boules spelen. Voor grotere groepen zijn er ook verschillende buitenactiviteiten die u kunt boeken. Is het een dag geen lekker weer, laat u kinderen dan spelen bij indoorkinderboerderij Diervertier. Hier kunnen zij spelen in de megazandbak, dansen in de disco of jonge dieren knuffelen en de fles geven. Met een welverdiende vakantie in een van de accommodaties van Schuppen Recreatie hoeven jong en oud zich dus niet te vervelen!

https://www.schuppenrecreatie.nl/