Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Onbezorgd genieten doet u in het restaurant

Maak kennis met het restaurant in Putten van Kasteel De Vanenburg. Dit is niet zomaar een restaurant. Sterker nog, u luncht of dineert op een van de meest unieke locaties van Nederland. Laat u verrassen door de veelzijdige kaart en geniet van een prachtig uitzicht over de tuinen van het kasteel. Het restaurant is iedere dag van de week, met uitzondering van zondag, geopend. Om er zeker van te zijn dat er een tafel gedekt is, doet het u goed om vooraf even een reservering te maken.

 

Geschikt voor grote en kleine groepen

 

Komt u binnenkort graag een keer met uw partner langs in het restaurant in Putten? Wilt u met zakenrelaties proosten op een succesvolle samenwerking? Of gaat u een weekendje weg met vrienden of met het hele gezin? Kasteel De Vanenburg biedt plek voor grote groepen en kleine groepen. Door de verschillende kaarten, waaronder een menukaart voor kinderen, is er voor ieder wat wils te bestellen. Heeft u een allergie of een dieetwens? Geef dit vooral door, zodat er altijd rekening kan worden gehouden met uw wensen.

 

Maak een reservering door te bellen of via het online formulier

Lijkt een High Tea, een lunch, een borrel of een diner in het het restaurant in Putten u wel wat? Maak eenvoudig en snel een reservering door te bellen of via het online formulier. Wanneer mag het personeel van Kasteel De Vanenburg u verwelkomen in het restaurant in Putten?