Locomo
Image default
Verbouwen

Een bedrijfspand laten bouwen met zekerheid over de kosten

Uw bedrijfspand een metamorfose geven of een compleet nieuw bedrijfspand bouwen, doet u samen met de specialisten BouwDirect. Door hen kunt u een bedrijfspand laten bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Een bekwame partij die alles onder controle heeft is wat u wilt wanneer u een bedrijfspand laat bouwen. Zo voorkomt u ongewenste zaken zoals onnodig tijdverlies, bouwvertraging en onverwachte kosten. Met BouwDirect houdt u goed zicht op het gebruik van het budget en weet u zeker dat de juiste vakmensen op de goede plaats en het juiste moment worden ingezet. Bij een bedrijfspand bouwen komt veel kijken, maar door de complete service van dit bouwbedrijf weet u zeker dat alles naar wens en vlekkeloos verloopt. Het heeft alle disciplines onder één dak: van ontwerpers tot technici. Ontdek vandaag nog wat deze specialist voor u kan betekenen om een modern bedrijfspand te realiseren!

Altijd een gestructureerde planning

Of u nu kiest voor een complete bouwbegeleiding of een gedeeltelijke, u bent altijd goed op de hoogte van de bouwplanning die BouwDirect aanhoudt. Daarnaast kunt u vertrouwen op een multidisciplinaire benadering van dit bouwbedrijf: de deelbouwtaken worden afgestemd op uw doel en passen naadloos aan elkaar. Dit is mogelijk omdat alle specialisten al binnen het bouwbedrijf werkzaam zijn. Geen uitbesteding dus! Dit betekent een hoge efficiëntie en 10% tot 15% lagere bouw- en uitvoeringskosten. Een bedrijfspand bouwen kan dus dankzij dit bedrijf zeer kosteneffectief. Omdat de kosten lager kunnen uitvallen, kunt u uw budget later in het project inzetten voor andere investeringen, zoals zonnepanelen en handige technische faciliteiten voor medewerkers.

Helderheid tijdens uw project

Een zogenaamd ‘Modulair Bouwsysteem’ wordt door dit bedrijf ingezet om veel opties voor de bouw van het pand voor te berekenen. Zo is de voorbereiding strak geregeld. Uiteraard bereikt u ook altijd eenvoudig een vaste adviseur wanneer u die nodig heeft. Dit geeft u zekerheid en duidelijkheid op ieder moment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met de specialisten van BouwDirect.

https://bouwdirect.nl/