Locomo
Image default
Webdesign

Professionele website laten maken

Bij SiteToGo heb ik een professionele website laten maken. En daar ben ik heel erg over te spreken. Zo erg zelfs, dat ik heb besloten om een recensie te gaan schrijven. Iets wat ik normaliter eigenlijk nooit doe! In dit artikel zal ik uitleggen hoe ik SiteToGo heb gevonden, wat hun werkwijze is en natuurlijk hoe het eindresultaat is geworden.

Door wie een professionele website laten maken?

Maar voor een professionele website laten maken, naar welke webdesign bureau moet ik dan naartoe gaan? Omdat ik daar nog totaal geen ervaring mee had, ben ik gaan zoeken op het internet. En dan vooral naar de voorbeelden. Want op basis daarvan kun je natuurlijk het beste beoordelen wat je krijgt! En zodoende kwam ik op SiteToGo.nl terecht. Daar las ik dat zij professionele websites maken voor maar €450,-. Een heel goedkope prijs dus. En de voorbeelden zagen er ook fantastisch uit! Met allerlei verschillende uitstralingen per bedrijf. Ik besloot dan ook om contact met hen op te nemen en na te vragen of dat er geen extra kosten bijkomen etc. Toen dit niet zo bleek te zijn, los van de hosting etc. heb ik een bestelling bij hen gedaan en zijn ze aan de slag gegaan met mijn website!

Mijn website

Al de volgende dag nam de website bouwer contact met mij op en hebben we alles doorgelopen. Ik diende een bepaalt ontwerp te kiezen op basis van de voorbeelden. Gelukkig had ik dat al vooraf gedaan omdat mij werd verteld dat het het beste was om daar dan alvast naar te kijken. Daarna hebben we de kleuren bepaalt. Die zijn vooral op basis van het logo gedaan!

Uiteindelijk is mijn website fantastisch geworden. En kan ik het iedereen aanbevelen naar SiteToGo te gaan voor een professionele website te laten maken.

Meer info : bezoekt u de website