Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren bij InterVote

Ik wilde graag stemkastjes huren bij Intervote voor een evenement van ons had iemand het leuke idee om bezoekers te gaan laten stemmen op stellingen. Op die manier kunnen wij er perfect achter komen wat zij van bepaalde onderwerpen vinden en wat hun mening daarover is. Graag vertel ik in dit blogje waarom wij stemkastjes nodig hebben, hoe wij InterVote.nl gevonden hebben en natuurlijk hoe het eindresultaat was.

Stemkastjes huren

Maar naar welke verhuurder moeten wij gaan voor stemkastjes huren? Een collega van mij heeft een kennis die hier al meer ervaring mee heeft. Hij kwam dan ook met het leuke idee om mensen te laten stemmen op stellingen. Wij hebben namelijk een evenement waar allerlei klanten van ons langskomen. En eigenlijk is dit een hele leuke en effectieve manier van het houden van een marktonderzoek! We kunnen op die manier namelijk vragen beantwoord krijgen waar wij momenteel nog geen antwoord op hebben. Dat is ook weer beter voor onze dienstverlening(en). De desbetreffende kennis raadde ons InterVote aan. Want, zei hij, hun stemkastjes zijn kwalitatief heel erg hoogwaardig en gemakkelijk te besturen. Het is namelijk ook mogelijk dat er oudere bezoekers komen. En die moeten dan wel gemakkelijk kunnen stemmen door grote duidelijke knoppen. Wij besloten dan ook om contact op te nemen met InterVote.nl en zijn naar de website gegaan. Daar vulden wij het contactformulier in en zijn we gaan afwachten op een reactie.

InterVote

Al gauw werden wij door InterVote teruggebeld. Zij bedankten ons voor de bestelling en vroegen ons hoeveel wij er willen gaan huren. Na overlegd te hebben met InterVote, die hier natuurlijk veel meer ervaring mee heeft, zijn wij op honderd stemsystemen uitgekomen.

Uiteindelijk is alles hartstikke goed verlopen en was iedereen heel tevreden over dat ze konden stemmen. En de manier waarop door middel van de stemkastjes.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Een animatievideo laten maken voor senioren

Zorg voor deskundig WBSO-advies en bespaar flink op uw kosten

De ideale vergaderruimte voor uw bedrijf in Tilburg vindt u hier