Locomo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Surlogic als partner voor webshops tijdens de feestmaanden

In ons van Surlogic vindt u zonder enige twijfel de best denkbare partner als het gaat om e-fulfilment. Dat is niets minder dan het afhandelen van het volledige logistieke e-commerce proces. Dat dus vanaf de plaatsing van een bestelling in een webshop tot aan de overhandiging van het pakket door de bezorger en dat uiteraard binnen de afgesproken tijd. Zeker als u een webshop hebt en gedurende de feestdagen de nodige drukte verwacht is het zeer verstandig gebruik te maken van onze diensten en expertise.

Kennis van zaken op het gebied van logistiek en bovendien uitermate betrouwbaar

Wij staan voor alleen de beste e-commerce voor webwinkel en hebben kennis van zaken op het gebied van logistiek en staan bovendien bekend als een baken van betrokkenheid en betrouwbaarheid. We bieden maatwerk en hebben oplossingen voor de meest complexe logistieke processen. We nemen u uw zorgen uit handen. U kunt gewoon uw ding doen, wij zorgen wel dat de webshop perfect presteert. Laat zaken als voorraadbeheer en logistiek nou maar aan ons over. Want wij ontzorgen u van A tot Z.

We hechten aan persoonlijk contact en betrokkenheid

We worden niet voor niets e-warehousing specialist genoemd, terwijl onze klanten ons roemen om onze kennis en kunde van de moderne technologie. Wilt u een stap verder met e-commerce, dan vind u ons aan uw zijde. Als geen ander zijn wij namelijk in staat slimme oplossingen voor complexe vraagstukken te realiseren. Daarnaast worden ook onze service en het feit dat we waarde hechten aan persoonlijk contact net als onze betrokkenheid erg gewaardeerd door onze grote groep loyale klanten. 

Zo werkt u efficiënter en bespaart u behoorlijk wat kosten

Spil bij de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren is het warehouse management systeem. We zijn trots op ons buitengewoon modern automatiseringssysteem. Dit systeem verzorgt de opslag, de orderpicking, packing en verzending van de goederen. Het systeem maakt efficiënter werken prima mogelijk en bovendien werkt het kostenbesparend. Het begint met inbound, ofwel het ontvangen van de goederen. Vervolgens volgt een telling, worden de producten geregistreerd en uiteindelijk opgeslagen in het warehouse. Plaatst iemand een bestelling in uw webshop dan wordt de order gepicked, verpakt, voorzien van adresetiket en verzonden. Wij staan voor ontzorging zodat u zich bezig kunt houden met dat waar u goed in bent, in ondernemen dus. Over een win-win situatie gesproken. En zeker met de drukke periode op komst kunt u maar beter zaken doen met de best denkbare partner.

https://surlogic.nl/nl/