Locomo
Image default
Woning en Tuin

Vergoeding na schade

Is er net bij je ingebroken en ben je veel waardevolle spullen kwijt geraakt? Wees dan niet bang, vaak zorgt de verzekeraar ervoor dat je een gedeelte terug krijgt van de waarde van je gestolen spullen. Hier heb je ook vaak een verzekering voor en weet je dit vaak niet. Er wordt wel gekeken naar een bepaald aantal zaken die van belang zijn. Zo kan de verzekeraar kijken of je huis wel goed beveiligd is en hoe de inbreker is ingebroken in je huis. Als je bijvoorbeeld je deur open hebt laten staan of hem niet op slot hebt gedaan kan het zijn dat de verzekeraar niks voor je kan betekenen. 

 

Slotenmakers die je kunnen helpen

Als er bij je ingebroken is wil je natuurlijk niet dat dit nog een keer kan gebeuren. Je moet dus zorgen voor extra beveiliging binnen je huis. Het hebben van goede sloten is dan een must en hier moet je dan voor zorgen. Slotenmaker Woerden kun je hier goed mee helpen en is hier ook ervaren in. Zo kunnen ze kijken naar de sloten binnen je huis en deze goed controleren. Zo kijkt Slotenmaker Woerden of de sloten goed werken en of je een ander slot nodig hebt. Ook wordt er goed gekeken naar slijtage omdat een inbreker op deze manier makkelijk binnen je huis kan komen. Slotenmaker Woerden kun je ook inschakelen als er net ingebroken is en je snel nieuwe sloten wilt hebben. Dit zijn dan vaak tijdelijke sloten die later nog een keer moet vervangen.

 

De juiste slotenmaker vinden

Ook is het handig dat je een goede slotenmaker vind als je iets wilt doen met je sloten. Zo kan je kijken naar het PKVW keurmerk en kan je op deze manier zien of een slotenmaker erkend is. Daarnaast geeft dit ook vaak aan dat de slotenmaker ervaren is in dit vakgebied. Slotenmaker Purmerend heeft dit en deze kan je goed inschakelen voor je problemen. Zo kan Slotenmaker Purmerend je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een nieuw slot. De Slotenmaker Purmerend kan je dan een goed slot laten zien met een SKG keurmerk. Door dit keurmerk kan je zien dat een slot van een hoge kwaliteit is. Daarnaast is het slot bestendig tegen een inbreker en kan een inbreker het slot niet eenvoudig forceren met bijvoorbeeld een schroevendraaier.

 

Camera

Als je een vergoeding wilt van de verzekeraar na een inbraak kan het handig zijn om een camera te hebben. De beelden van de inbraak kan je dan doorsturen naar de politie en de verzekeraar. Hierdoor heb je veel meer kans dat je een gedeelte van de waarde terugkrijgt van je gestolen spullen. Daarnaast kan de politie ook makkelijker een onderzoek starten naar de inbrekers.