Locomo
Image default
Winkelen

Verjaardagscadeau’s voor hem

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je partner, vader of neef? Het kopen van cadeau’s voor mannen kan vaak lastig zijn. Wanneer je al vier keer gevraagd hebt wat ze graag willen hebben en al vier keer geen antwoord gehad hebt, zakt de moed waarschijnlijk diep in je schoenen. Daarom hebben wij de leukste cadeau’s voor hem op een rijtje gezet! Is de persoon waarvoor jij een cadeau wilt gaan kopen heel creatief of druk in de weer met epoxy? Geef hem dan uv-epoxy giethars cadeau! 

Rondje op het circuit

Is de persoon waar jij een cadeau voor zoekt een fanatieke autoliefhebber? Je kunt hem een cursus circuitracen cadeau geven. Weet hij al meer van circuitracen af? Kies er dan voor om hem een onvergetelijke dag cadeau te doen in een droomauto naar keuze. Hij kan dan voor een bepaalde tijd met zijn net uitgekozen auto stoom afblazen op het circuit. Mocht je hem iets anders willen geven, maar wel iets met auto’s? Je hebt ook slip- en driftcursussen! Wist jij dat wanneer je een slipcursus volbrengt je korting kunt krijgen op je autoverzekering?

Dagje wellness

Heeft hij een stressvol en druk leven? Een cadeaubon voor een dagje wellness kan wonderen doen. Je kunt hem helemaal laten ontstressen, wil je hem geen keuzestress meegeven? Bel het centrum op en regel alles vooraf. Zo hoeft hij er alleen nog maar heen te gaan en verder niet na te denken. Jullie kunnen ook samen gaan, zo hoeft hij zich ook niet druk te maken over het vervoer.

Uit eten

Neem hem een avond mee uit eten! Laat hem kennis maken met de grillspecialiteiten van een lokaal Argentijns restaurant of neem hem mee uit zijn comfortzone en ga volledig veganistisch eten! Zo leert hij nieuwe werelden kennen en heeft hij een super cadeau gekregen voor zijn verjaardag.

Epoxy gieten

Is de jarige al druk in de weer met het gieten van epoxy en wil je hem hier iets voor geven? Je kunt ervoor kiezen om hem bijvoorbeeld uv-epoxy giethars te geven, enkele nieuwe kleurpigmenten of andere middelen. Ook kun je hem een cursus epoxy gieten cadeau doen. Mochten jullie samen epoxy gaan gieten? Lees je dan wel goed in over de aandachtspunten tijdens het werken met epoxy.