Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom zou je leasen

Het leasen van bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy kan interessant zijn om verschillende redenen. Misschien heb je geen eigen spaargeld om te kunnen investeren in een nieuwe Volkswagen, of vind je het prettiger om de zekerheid te hebben van een vast bedrag per maand voor het rijden van de Caddy. De Volkswagen Caddy leasen heeft zeker voordelen, maar natuurlijk ook nadelen. Vanzelfsprekend zijn deze afhankelijk van de afspraken die je maakt met de leasemaatschappij.

Redenen om het wel te doen Een groot voordeel is natuurlijk dat je geen grote investering hoeft te doen, maar toch in een (vrij) nieuwe Volkswagen Caddy kunt rijden. De auto is niet van jou, wat handig is na afloop van het contract, want dan draai jij niet op voor de waardevermindering. Een vast bedrag per maand betalen biedt zekerheid voor nu en de toekomst. Je weet waar je aan toe bent en je hebt daardoor weinig administratieve rompslomp.

Redenen om het niet te doen Je gaat een overeenkomst aan voor één of meerdere jaren. Het kan zijn dat je financiële situatie negatief veranderd en je het maandbedrag niet meer op kunt brengen. In dat geval wordt je vrijwel altijd geconfronteerd met een afkoopsom. Een Volkswagen Caddy leasen betekent dat hij niet van jou is. Jij bent niet de eigenaar en dit wordt je in de meeste gevallen ook niet.

Waarop je keuze baseren

Zoals gezegd hangt alles af van de overeenkomst die je met de leasemaatschappij afsluit. Er zijn verschillende vormen van leasen en binnen die vormen zijn er ook nog varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke servicekosten je in het maandbedrag wilt op laten nemen. Je hebt ook de keuze om zelf alle kosten voor je rekening te nmen en het is ook nog een optie om wel de eigenaar te zijn of te worden van de Volkswagen Caddy.

Meer info : bezoekt u de website