Locomo
Image default
Woning en Tuin

Zwembad bestellen bij JDL Kunststoffen

De zomer is weer in aantocht en wat is nu lekkerder om een duik te kunnen nemen in jouw eigen zwembad. Bij JDL Kunststoffen zijn deze zwembaden te bestellen. Zij leveren hier echt maatwerk. Voordeel is dat alles in eigen fabriek gemaakt wordt en prefab gemaakt wordt. Alles wordt compleet geleverd en, indien gewenst, ook geïnstalleerd. 

Om een zwembad aan te leggen heb je verschillende stappen te doorlopen. Ten eerste moet je een goede locatie uitkiezen. Kies een plek die voldoende ruimte heeft en vrij is van struiken, bomen en andere obstakels. Dan is er ook een verschil in de zwembaden. Er is een keuze van een model boven de grond, maar ook een verzonken bad is hier mogelijk. Voordeel is dat hier geen rand is waarover je kunt struikelen. 

Een zwembad op maat laten maken

JDL Kunststoffen is een fabriek met een eigen CNC-freesmachine. Voordeel is dat zij zelf de productie in handen hebben en hierdoor diverse oplossingen op maat kunnen maken. Zo wordt er samen met de klant eerst een ontwerp gemaakt en deze digitaal gemaakt. Deze tekening kan eventueel aangepast worden tot het juiste ontwerp is ontstaan. Zodra het door de klant is goedgekeurd, wordt de definitieve productie in gang gezet.

Er zijn diverse zwembaden, of zwemvijvers te bestellen bij JDL Kunststoffen. Hoe groot een dergelijk bad moet zijn kan samen met de medewerkers van dit bedrijf bekeken worden. Ook de plaatsing van een bad wordt geheel geregeld. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Het vervoer van het zwembad, als ook de plaatsing en de afwerking hiervan. Voor meer informatie neem contact op met dit bedrijf, of vraag een offerte aan.