Locomo
Image default
Kinderen

Stoere houten kindermeubels voor een minimalistische uitstraling

De houten kindermeubels  en de herinneringskist van Bijzonderleuk Kindermeubels worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in een sociale werkplaats. Dat betekent dat personen met afstand tot de arbeidsmarkt in deze werkplaats een kans krijgen op scholing en werkervaring. Op die manier kunnen zij makkelijker aan werk komen. Elk houten meubel wordt met dezelfde zorg ontworpen en gemaakt van onbewerkt hout. Het blanke hout kan in iedere gewenste kleur geverfd worden, waardoor je het helemaal bij de uitstraling van de woon-, speel of kinderkamer kunt laten passen! De meubels zijn los verkrijgbaar, zodat je ze naar wens kunt combineren. Echter zijn er ook volledige sets te koop, zo heb je direct een complete speelhoek!

Kinderen kunnen zich uren vermaken op deze houten kindermeubels

De stevige houten kindermeubels van Bijzonderleuk Kindermeubels passen in ieder interieur en zijn bestand tegen deuken of stoten. Zo weet je zeker dat de meubels nog jarenlang mee kunnen. Wil je de houten kindermeubels of houten herinneringskist die je hier kunt kopen nog een beetje persoonlijk maken? Het is mogelijk om een gravering of uitsnede in de meubels te laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een uitsnede van het favoriete dier van je kindje, zo krijg je echt originele meubels! Naast houten kindermeubels vind je ook diverse accessoires voor in de kinderkamer of speelhoek in het assortiment van de webshop. Alle producten zijn netjes op te bergen in de speelgoedkist, die ook te koop is in de webshop. Zo blijft de speelhoek altijd netjes.

Ontdek de verschillende meubels in de webwinkel

Wil je online minimalistische, houten kindermeubels of een houten herinneringskist bestellen? Deze producten vind je in het assortiment van Bijzonderleuk Kindermeubels. Ze vormen ook een uitermate geschikt verjaardags- of kraamcadeau! Hiermee gaat de ontvanger gegarandeerd heel blij zijn. Ontdek de verschillende meubels die de winkel online verkoopt en bestel de producten die je wenst. De meubels gaan nog jaren mee, doordat ze erg sterk en stevig zijn. Zo heeft je kindje er gegarandeerd nog jaren plezier van!

https://www.bijzonderleuk.nl/product/houten-herinneringenkist/