Locomo
Image default
Woningen

11 leuke ideeën voor het inrichten van je toilet

Het toilet is een ruimte die niet altijd even veel aandacht krijgt in de wooninrichting. Terwijl dit eigenlijk heel erg zonde is, want je kunt er veel leuke dingen mee doen! In dit artikel geven we je 11 leuke ideeën voor het inrichten van je toilet. Toilet inspiratie vind je hier in dit blog! Lees snel verder.

Hoe kun je het toilet inrichten?

Hoe je je woning gaat inrichten is natuurlijk helemaal aan jezelf. Welke stijl je gebruikt en welke meubels je neerzet. Het een leuke opgaven, maar kan soms ook erg lastig zijn. Hieronder lees je 11 tips voor het inrichten!

 1. Ga voor een neutrale inrichting met lichte kleuren. Dit geeft de ruimte een rustige uitstraling én is makkelijk te combineren met andere meubels en accessoires
 2. Kies voor opvallende details, zoals een mooi behang of een unieke vloertegel
 3. Maak gebruik van kleine meubels, zoals een bijzettafel of een dressoir. Dit zorgt ervoor dat de ruimte niet te vol én overladen oogt
 4. Een mooi behangetje of een tegeltjespatroon kan ervoor zorgen dat je toilet er net even wat anders uitziet.
 5. Misschien wil je wel voor een heel andere sfeer gaan en kies je voor een romantische of landelijke inrichting.
 6. Zet verschillende manden, potten of krukken neer om spulletjes op te bergen
 7. Kies voor accessoires in goud- of zilverkleur én voor planten
 8. Gebruik een spiegel om de ruimte optisch te vergroten
 9. Hang een klok of een schilderij aan de muur
 10. Leg een vloerkleed neer
 11. Hangend of staand toilet? Dat is de vraag die veel mensen zichzelf blijven stellen. Wij kunnen je hier geen antwoord opgeven, maar wel wat inspiratie geven.

Hoe je het toilet of de rest van de woning ook inricht. Je kunt altijd genoeg inspiratie opdoen op verschillende websites of in mode tijdschriften. Ook kun je hulp vragen aan een interieurontwerper als je het echt niet weet.