Locomo
Image default
Mode en Kleding

8 manieren om een goedkope of gratis galajurk te krijgen

Het promseizoen is in volle gang: weet je hoeveel je dit jaar aan je tiener uitgeeft?

 

Veaul geeft een bereik van $ 50 tot $ 1.000 voor prom-avond, afhankelijk van factoren zoals ticketprijs, of het een pre-prom-diner betreft, en – hier is een biggie – hoeveel wordt besteed aan de jurk.

 

Er zijn veel manieren om geld te besparen in het winkelcentrum of in een kledingwinkel, waaronder:

 

Voorbeeld jurken. Voorbeeldjurken zijn eigenlijk het vloermodel van jurken, maar vergeleken met dure jurken, zijn ze spotgoedkoop. Uw plaatselijke kledingwinkel heeft misschien een voorbeeld van een kledinguitverkoopdag, maar het kan ook zijn dat er op dat moment een aantal monsters te koop zijn, dus vraag het een medewerker.

Kleine onvolkomenheden. Kijk of de winkel een selectie van geprijsde jurken met kleine tranen of vlekken heeft. Je kunt ze zelf naaien, en als een vlek niet zo opvallend is, heb je een hoop contant geld bespaard.

Bijna perfecte maten. Als je een goedkope galajurken in de verkeerde maat vindt, kun je deze misschien op maat krijgen en toch naar voren komen. De kledingwinkel heeft waarschijnlijk een tailoring-service beschikbaar, maar overhandig je jurk niet zonder eerst wat onderzoek te doen. U wilt een kleermaker vinden die zowel betaalbaar als getalenteerd is. Zoek op Yelp naar “maatwerk”. Zoek een service met goede recensies en vergelijk de tarieven met die van je kledingwinkel.

 

Warenhuizen in winkelcentra hebben geen monopolie op de verkoop van prom-jurken. U kunt een pakketbundel ergens anders opslaan, zoals:

 

Zending winkels. Hoewel ze een beetje duurder zijn dan een standaard tweedehandswinkel, heb je meer keuze en een betere kwaliteit om uit te kiezen en bespaar je nog steeds geld in het winkelcentrum.

Outlet winkels. Bekijk winkels zoals de outlet van de Dillard en discountwinkels zoals T.J. Maxx, Ross en Marshalls voor deals.

  1. trouwjurken. Bekijk opruimingsrekken voor goedkope en schattige bruidsmeisjekleding.

 

Als je het maar één nacht gaat dragen, waarom zou je het dan niet huren? Het huren van een jurk is veel goedkoper dan het kopen van een jurk en je kunt je op deze manier misschien meer trendy stukken veroorloven. Prom-jurkverhuurwinkels duiken op in verschillende grote steden. Bruids- en smokingverhuur in uw omgeving kunnen ook bruidsmeisjekleding huren die ook als prom-jurk fungeert.

 

Als je geduld en een naaimachine hebt, kun je een galajurk maken voor een fractie van de kosten van jurken in de winkel. Bovendien kun je de kleur en het patroon van de jurk aanpassen en de perfecte maat maken.

 

Als je niet genoeg vertrouwen hebt in je naaivaardigheden om een ​​jurk helemaal opnieuw te maken, kun je nog steeds een ton besparen door een oudere jurk te recyclen. Haal nieuwe stof, kralen en benodigdheden uit een stoffenwinkel en voeg vervolgens je eigen accenten toe aan een jurk die je al hebt of een uit een tweedehandswinkel, of verander de jurk door de lengte of mouwen te veranderen.

 

Als je geen oudere jurk wilt dragen, maak dan een jurkruil met vrienden. Familievrienden hebben misschien prom-jurken die ze ooit droegen en waar ze nu niets aan hebben. Je kunt je oudere jurk met die van hen ruilen en 100 procent besparen op de kosten van een nieuwe.

 

Als je je geen prom-jurk kunt veroorloven, kom je misschien in aanmerking voor een gratis. Enkele liefdadigheidsinstellingen bieden prom-jurken aan gezinnen met een laag inkomen en financieel geld.

 

De galajurken worden steeds goedkoper deze jaren, het is gemakkelijk om een ​​winkel online te vinden. Bijvoorbeeld Etsy, Veaul, Lulus .. Normaal kosten ongeveer 120,00 $. Krijg een mooie jurk.

Koop behalve een jurk ook altijd comfortabel ondergoed. Kijk bijvoorbeeld eens naar 100% katoenen ondergoed voor dames van Beeren, dat zal zeker fijn zitten!

https://www.beerenondergoed.nl/

Gerelateerde artikelen

Een laptoptas voor vrouwen

Waarom een voedingsbh onmisbaar is

Met Penninkhof is uw mode snel in huis