Locomo
Image default
Aanbiedingen

De plateauwagen

Stel je voor je zoekt een nieuwe aanhanger maar je weet nog niet precies waarvoor je deze gaat gebruiken, of je wilt je aanhanger juist voor veel verschillende klussen gebruiken. Het ideale model is dan een plateauwagen. Een plateauwagen kan je namelijk voor veel verschillende klussen gebruiken. Plateauwagens zijn dus multifunctioneel maar ook nog eens erg praktisch. Waarom een plateauwagen een goede keuze is en dat deze ook geschikt is voor jouw werkzaamheden lees je hier.

 

De voordelen van een plateauwagen

Een plateauwagen van Aanhangwagendirect heeft een aantal verschillende voordelen. Alle borden kan je bijvoorbeeld afzonderlijk van elkaar inklappen. De wielen van de plateauwagens zitten aan de onderzijde van de aanhanger. Met die combinatie wordt het laden en lossen met bijvoorbeeld een heftruck erg makkelijk.

 

Onderhoud van je plateauwagen

Bij het aankopen van een plateauwagen is het erg belangrijk dat je weet waar je op moet letten, vooral als je een occasion gaat aanschaffen. Je aanhanger voorzien van onderhoud is ook raadzaam, het liefst ieder jaar. Natuurlijk wil je er wel zeker van zijn dat je nieuwe plateauwagen naar behoren blijft werken en dat je je ladingen veilig kan vervoeren. Je aanhanger gaat veel langer mee als je er zo nu en dan een onderhoudsbeurt aan verleend. Aanhangwagendirect biedt de klanten de mogelijkheid om zelf hun onderhoud in te plannen. Op deze manier kun je een datum kiezen en inplannen wanneer het jou uitkomt.

 

Verschillende plateauwagens

Een plateauwagen is in allerlei verschillende afmetingen verkrijgbaar, deze aanhangers zijn ook beschikbaar met 1, 2 of 3 assen. Voor af en toe een ritje naar de stort heb je natuurlijk geen tridemas aanhanger nodig. Een grote zware aanhanger heb je wel nodig bij het vervoeren van zware materialen en misschien zelfs auto’s. Het assortiment van de plateauwagen is ruim met extra toebehoren waarmee je de trailer kan uitbreiden. Een super handig voorbeeld zijn oprijplaten, hierdoor word je plateauwagen ook een autotransporter. Je eigen plateauwagen multifunctioneel maken kan natuurlijk met nog meer extra toebehoren.

 

Extra toebehoren voor plateauwagens

  • Loofrek

  • Voorrek

  • Lier

  • Opzetborden

  • Oprijplaten

 

Er zijn natuurlijk ook meer algemene onderdelen waarmee je de aanhanger kan uitbreiden, een reservewiel of een disselkist bijvoorbeeld.

 

Je eigen plateauwagen configureren

Op Aanhangwagendirect.nl kan je nu ook een plateauwagen samenstellen om zo je speciale wensen in vervulling te laten gaan. Hier kan je de afmetingen, aantal assen en het gewicht zelf bepalen. De gewenste extra toebehoren kan je ook meteen op de aanhanger plaatsen. Terwijl je de aanpassingen maakt, zie je de 3D afbeelding van de plateauwagen veranderen waardoor je dus kan zien hoe deze eruit komt te zien wanneer je de plateauwagen besteld.

 

Meer weten over plateauwagens?

Je wilt een plateauwagen kopen maar je weet nog niet precies welke plateauwagen geschikt voor jou is? Aanhangwagendirect helpt je graag met het verder maken van de juiste keuze in het ruime assortiment. Vraag gerust een vrijblijvend advies aan.

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/