Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

goedkoopste rijschool in Utrecht

Er zijn veel rijscholen die beweren de goedkoopste te zijn. Maar bezoek onze website en bekijk onze pakket tarieven. Je zult zien dat Troy rijschool Utrecht gegarandeerd de goedkoopste is. Bij ons is de proefles geheel vrijblijvend en gratis, dus niet alleen gratis als een pakket afneemt. Je krijgt les van een zeer goede instructeur die veel geduld heeft, en is ook ervaren om van begin tot eind op te leiden. Ook werkt Troy met een systeem als je kennissen of vrienden of familielid rijles komt nemen bij ons en de leerling komt via jou, krijg je een gratis les uur. Hoe meer lessen je bij Troy Rijschool Utrecht kunt laten lessen. Hoe meer gratis lessen je krijgt. Buiten de voordelige pakketten kun je zelfs gratis lessen krijgen. Troy bied meerdere pakketten hierbij gratis examen bij.

Dus mocht het de eerste keer onverhoopt jou niet lukken , krijg je een tweede kans op geheel kosten van de rijschool. En bied het tweede gratis examen jou nog een kans om te slagen.

Ben je nieuwsgierig naar geworden de beste en goedkoopste rijschool van Utrecht?

Een goede keus voor een Rijopleiding die geheel aansluit aan jouw persoonlijke wensen, dan volg je lessen bij een erkende rijschool. Of Je nou Jong bent of wat Ouder, voor ons is Iedere Klant, voor jou als Cursist, Koning. Het gaat ons om jouw belang, je persoonlijke voorkeur en zo heeft een ieder zijn eigen vragen en wensen waarop Hij of Zij het felbegeerde Rijbewijs wil behalen. Juist daarom ben je bij autorijschool Utrecht op het juiste adres. Ook voor personen die al geruime tijd in het bezit zijn van een Rijbewijs en juist door al de veranderingen in het verkeer en de regels die dat met zich meebrengt, hun kennis weer eens bij willen schaven, doen er goed aan voor ons te kiezen. Kortom aan een ieder kunnen we onze Kennis en jarenlange Rijervaring overbrengen.

Kom een kijkje nemen bij ons website, of plan een proefles in om te kijken. Of bel 030 8080317

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Vespa Scooters

Uw kapotte autosleutel weer als nieuw na reparatie door deze expert

Kiezen voor een bedrijfswagen leasen