Locomo
Image default
Vakantie

Welverdiende vakantie

Er zijn een aantal plekken die de meeste Nederlanders standaard bezoeken in de vakanties. Onder deze landen verstaan wij onder andere Turkije en Spanje. Deze plaatsen zijn zeer populair omdat ze lekker dichtbij zijn en je daardoor niet te lang hoeft te vliegen. Vooral met kinderen is dit ideaal voor een korte vakantie van acht dagen. Er zijn ruim genoeg websites die tickets aanbieden. Vaak gaat dit ticket dan gepaard met een hotel en transfer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een appartement. Hier betaal je voor de kamer en de rest koop je zelf, dus ook toiletpapier. Een all-in hotel is wat prijziger maar je krijgt er wel genoeg voor terug. Een hotelkamer is ook luxer en het ontbijt en avondeten is inclusief inbegrepen.  

Voor nog goedkopere tickets naar bijvoorbeeld Spanje kan je een last minute naar Spanje kopen. Deze last minute tickets worden aangeboden doordat er soms nog vrije stoelen beschikbaar zijn in een vliegtuig. Het is natuurlijk zonde om zo een grote voertuig te laten vliegen voor maar een klein aantal passagiers. Wel moet je hier best flexibel voor zijn. Het kan namelijk voorkomen dat de plek waar je van plan was naartoe te gaan, geen last minute tickets aanbied. Met een flexibele instelling zou je overal naartoe willen gaan. Ook heb je weinig voorbereidingstijd en kan je minder inplannen. Dit zou je dan op de plek zelf moeten doen.  

Al met al zijn de stranden en winkelgebieden voor iedereen beschikbaar en kan je hierop volop van genieten. Het maakt niet uit wat je ticket kost of waar je gaat verblijven. Iedereen gaat op vakantie voor rust en leuke tijd. Op lastminutespanje.nl kan je veel last minute tickets vinden naar Spanje die passen bij jouw wensen. Begin op tijd met sparen en misschien ben jij binnenkort wel op het strand te vinden!  

Meer info : bezoekt u de website