Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Volle lippen: een belangrijk kenmerk van de vrouw

Botox lippen: Zo worden volle lippen die er vaak onnatuurlijk uitzien genoemdDit is eigenlijk een verkeerde benaming. De lippen worden namelijk niet door middel van botox opgevuld. Wanneer deze worden opgevuld wordt er gebruik gemaakt van een filler met hyaluronzuur. Deze injecties zijn totaal niet pijnlijk omdat je van te voren wordt verdoofd. Het resultaat blijft zes tot twaalf maanden aanhouden. Botox wordt meer gebruikt voor hangende mondhoeken, ofwel problemen rondom de mond. De lippen worden zelf nooit met botox behandeld. Wil je toch graag vollere lippen? Ga dan naar een kliniek voor een consult met een plastisch chirurg. Kliniek Faceland kan je helpen om volle, sensuele lippen te krijgen. Het is namelijk belangrijk dat de lippen wel bij de rest van je gezicht passenTe grote lippen op een klein gezicht ziet er onnatuurlijk uit en dat wil je hopelijk niet.  

Er zijn veel beroemdheden die een fillerbehandeling nemen om de lippen op te vullen. Uit onderzoek is gebleken dat de mond het eerste is waar mensen naar kijken wanneer ze je voor het eerst zien. Vaak worden vollere lippen ook bestempeld met een jeugdige uitstraling, wat aantrekkelijk is voor de mannen. Gelukkig kan je ook vollere lippen creëren zonder een filler- of botoxbehandeling. Elke avond een lipscrub gebruiken, zorgt ervoor dat je lippen wat opzwellen en daardoor voller ogenDaarnaast zijn er ook veel verschillende make-up trucs die voor een voller lipeffect kunnen zorgen. 

Wist je dat het opvullen van de lippen één van de moeilijkste fillerbehandeling is? Asymmetrie valt sneller op rond de mond, dan in het gezicht. Het is daarom belangrijk dat je arts genoeg ervaring heeft met het opvullen van de lippen. Wanneer een lipbehandeling mislukt, is dat geen mooi gezicht. Het is immers een belangrijk kenmerk van de vrouw. 

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

De operatie van een borstvergroting

Voetschimmel behandelen met producten voor thuis

Gouden tips voor klussers