Locomo
Image default
Internet

Groene energie – afrekenen

Going Green – Geld besparen klinkt als een grote uitdaging, nietwaar? Nou, dat is het niet. En het goede nieuws is dat ik het kan bewijzen. Ik kan mijn geld plaatsen waar mijn mond is … eigenlijk heb ik dat al gedaan. En het blijkt dat ik geld bespaar op mijn elektriciteitsrekening! Dat is niet gemakkelijk om te doen in deze economie, maar ik bespaar elke maand maar liefst 30 procent op mijn elektriciteitsrekening en nu is mijn elektrische stroom afkomstig van hernieuwbare groene energiebronnen en heb ik geen cent uitgegeven om over te schakelen naar zonne-energie of windenergie.

Hoe kan ik een groene stroombron gebruiken?

Hoe kan ik geld besparen en groen worden? Ik zal het je laten zien. Dit kostte me slechts twee minuten van mijn tijd. Een paar minuten om te leren hoe u tot 20 of 25 procent per maand kunt besparen op uw elektriciteitsrekening?

Heb je een groene levensstijl willen leiden, maar wist je gewoon niet hoe je voordeel kunt halen uit hernieuwbare energiebronnen? Ik begrijp het omdat ik dat ook wilde. Ik wist niet hoe ik een groenere levensstijl moest leiden, dus bleef ik mijn blikken, glas en papieren gewoon recyclen. Ik had het gevoel dat ik heel veel impact wilde hebben en hoewel ik weet dat recycling een goede zaak is, voelde het niet alsof ik genoeg deed. De omgeving roept tenslotte om hulp. Onze planeet en haar hulpbronnen zijn in gevaar en onze toekomstige generaties hebben onze hulp nodig.

U hoeft geen zonnepanelen op te zetten of een windpark in uw achtertuin te plaatsen om stroom uit hernieuwbare energiebronnen te gebruiken. In feite kunnen we met elektrische deregulering nu beslissen waar we onze energie vandaan willen laten komen. U kiest, fossiele brandstoffen of schone groene hernieuwbare energiebronnen … welke zou u kiezen?

Wilt een de groene energie gespecificeerd in rekening kunnen brengen? Kijk dan eens bij Insta Nederland