Locomo
Image default
Eten en drinken

Heerlijke tapas kunt u bestellen bij deze winkel in Utrecht

Bent u gek op borrelhapjes en tapas maar heeft u geen zin of tijd om deze zelf klaar te maken? Dan is de delicatessenwinkel Leckerick in Utrecht de perfecte oplossing voor u. Bij deze fantastische winkel kunt u eenvoudig de lekkerste verse hapjes en tapas online bestellen en bij u thuis in regio Utrecht laten afleveren. Bekijk hun ruime aanbod aan diverse hapjes, van kazen en vleeswaren tot zoetigheden, en plaats eenvoudig uw bestelling. Geniet van de versbereide lekkernijen van deze delicatessenwinkel vanuit het gemak van uw eigen huis.

Grote groepen gaat deze delicatessenwinkel niet uit de weg

Wilt u voor een groter gezelschap tapas of borrelhapjes bestellen in regio Utrecht? Ook in dat geval zit u bij deze fantastische winkel goed. Kies uit samengestelde borrelplanken of stel deze zelf samen naar eigen wens, alles is hier mogelijk. Als u meer etenswaar dan alleen hapjes nodig heeft om uw grote groep gasten tevreden te houden is het ook mogelijk om gebruik te maken van de catering diensten van Leckerick. Ga met hun in gesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw evenement.

Verras uw collega’s met een heerlijke lunch

Wilt u uw collega’s eens goed verwennen door ze een lekkere lunch voor te schotelen? Bekijk dan het ruime assortiment met vers belegde broodjes van deze delicatessenwinkel. Zij zijn namelijk ook in te schakelen voor individuele bestellingen of zelfs een gehele bedrijfslunch. Bevorder de saamhorigheid en collegialiteit in uw bedrijf onder het genot van een fantastische gezamenlijke lunch.

Plaats eenvoudig online uw bestelling

Wacht niet langer en ga uw tapas, borrelplank of lunch bestellen bij deze delicatessenwinkel uit Utrecht. Als u uw bestelling op werkdagen voor 10:00 uur ’s ochtends plaatst, wordt deze dezelfde dag tussen 11:00 en 12:00 afgeleverd. Voor vragen of speciale wensen kunt u altijd contact opnemen met de enthousiaste medewerkers. Zij staan u altijd vriendelijk te woord.

https://leckerick.nl/