Locomo
Image default
Eten en drinken

Online kaas bestellen doe je bij deze kaasspecialist

Heb je binnenkort een feestje en wil je lekkere hapjes op tafel zetten zonder al te veel moeite? Misschien is een uitgebreide kaasplank een goed idee. Tussen de meer dan honderd verschillende soorten kaas die je bij Cromwijk Kaasdok online kunt bestellen, zitten vast een aantal producten waar je het water van in de mond loopt. Creëer een veelzijdige kaasplank met milde en pittige Hollandse kazen, gecombineerd met bijvoorbeeld walnotenkaas en kaas met rode pesto, een product met een prachtig rode kleur. Bij deze kaasspecialist kun je een veelvoud aan kaassoorten online bestellen, in enkele klikken staat de kaas in je winkelmandje. Je hoeft niet urenlang in de keuken te staan om lekkere dingen op tafel te zetten. Snijd je favoriete soorten kaas in stukjes en je borrelplank is in een mum van tijd klaar.

Ontdek de echte Friese Tynjetaler kaas van deze kaashandel

Een tip voor op je borrelplank is Tynjetaler, een boerenkaas uit Friesland. Deze kenmerkende gatenkaas heeft een lekkere lichtzoete smaak. Het product wordt gemaakt van rauwe koemelk en is heerlijk smeuïg. Bestel Tynjetaler als stuk van 500, 750 of 1000 gram. De kaas wordt afgesneden en direct vacuüm verpakt, waardoor het product twee maanden houdbaar is. Na het plaatsen van je bestelling, heb je jouw bestelling binnen 48 uur in huis. Vanaf € 39,95 wordt je bestelling bovendien gratis verzonden binnen Nederland. Bestel deze Friese gatenkaas en laat je overtuigen door de unieke smaak.

Stel een kaasplank samen met de producten van deze specialist

Heb je binnenkort een feestje, of heb je gewoon zin in een lekkere borrelplank met kaas komend weekend? Bekijk alle kaassoorten in het assortiment van Cromwijk Kaasdok en bestel je favorieten, bijvoorbeeld Tynjetaler, direct online. Als je besluit om online kaas te bestellen van deze specialist, ben je verzekerd van twee maanden houdbaarheidsgarantie. Heb je vragen over het online bestellen van kaas of over een specifiek product? Laat het weten aan de experts van deze kaashandel, zij helpen je graag.