Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Het auto theorie certificaat haal je samen met 123-theorie!

Het auto theorie certificaat halen, het kan op verschillende manieren. Je kan dikke, saaie theorieboeken kopen en vervolgens elk vrij uurtje van de dag gaan zitten blokken. Vaak is het lastig om je concentratie erbij te houden, je bent immers alleen maar achter elkaar saaie stof aan het lezen en leren. Meestal ben je de volgende dag een groot deel van de stof vergeten die je de dag daarvoor had geleerd. Flink frustrerend dus. Je kan ook meedoen aan een theoriecursus. Er worden diverse cursussen aangeboden. Maar let op, niet elke theoriecursus is van goede kwaliteit of van korte duur. Bij veel cursussen moet je meerdere dagen terugkomen, wat wederom resulteert in veel vergeten stof omdat er teveel tijd tussen zit. Je moet dus elke keer als het ware weer opnieuw beginnen met leren. Dit schiet natuurlijk niet op en is totaal niet effectief.

Wat wel zeer effectief is, dat is onze auto theorie dagcursus van 123-theorie. Omdat we, zoals hierboven beschreven, weten dat het veel minder goed werkt om theorie verspreid aan te leren, hebben wij er bewust voor gekozen om een dagcursus aan te bieden. Dat dit zeer effectief is laten de cijfers wel zien: ons slagingspercentage ligt bijna op de 100%!

Hoe ziet de 123-theorie dagcursus eruit?

Vroeg in de ochtend, om 07.00, gaat de theorieles van start. Het betreft een klassikale les welke wordt gegeven door een aardige en relaxte docent. Uiteraard ontbreekt het hem niet aan de nodige kennis, ervaring en expertise. Onze les is daarom ook prima geschikt voor mensen met leerproblematiek.

Wanneer de theorieles is afgelopen laat de docent je oefenen met examens. Je leert wat voor soort vragen er bij het CBR gesteld zullen worden, welke vraagstellingen er gebruikt worden en bij welke vragen je extra alert moet zijn omdat dit instinkvragen zijn.

Of je nu meedoet aan de theoriecursus in Den Haag, Goes, Maastricht, Enschede, Groningen of een andere locatie, wij zorgen altijd voor het vervoer naar en van het CBR. Je hoeft dus zelf geen lift te regelen, scheelt weer!

Schrijf je snel in zodat wij ook jou kunnen helpen het theorie certificaat te halen!

 

https://www.123-theorie.nl/