Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Hijs de zeilen van uw jacht met dit zeilabonnement

NetYachting heeft dé oplossing voor iedere zeilliefhebber die graag een zeiljacht met andere watersportliefhebbers deelt: een zeilabonnement! Met dit abonnement heeft u recht op een week per acht weken zeilen op een luxe zeiljacht. Dit jacht deelt u met maximaal vijf andere Members, die ook allemaal fanatiek zeiler zijn. Geheel kosteloos kunt u nog lastminute het jacht reserveren (mits dit nog niet gereserveerd is door een andere Member) of de gereserveerde periode annuleren. Dat is het fijne van dit flexibele en voordelige abonnement. Het jacht waar u uw abonnement voor afsluit ligt altijd vaarklaar en is van alle gemakken voorzien. Het enige wat u nog hoeft te doen is de zeilen te hijsen en te genieten!

De voordelen van dit zeilabonnement op een rijtje

Als u een zeilabonnement afsluit voor een van de vele prachtige luxe zeiljachten van NetYachting, kunt u deze keuze baseren op een van de toplocaties waar de jachten liggen. Eerder werd al genoemd dat u eenvoudig de gewenste data kunt boeken en annuleren. Dat behoort tot het all-inclusive abonnement van dit zeilbedrijf. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekeringen, havengeld, onderhoud en winterstalling. Deze zaken nemen de medewerkers van dit bedrijf u uit handen. En wilt u een keer een andere jacht uit de vloot gebruiken? Dan kan dan in overleg zeker!

Sluit een abonnement af en geniet van een zeiljacht

Neem contact op met de zeilexperts van NetYachting als u graag een zeilabonnement voor een van de zeiljachten wilt afsluiten. De medewerkers vertellen u graag meer over wat het abonnement inhoudt en hoe u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Wacht niet langer en sluit snel een abonnement af, zodat u voortaan eens per zoveel weken lekker kunt ontspannen over een van de luxe zeiljachten van dit zeilbedrijf. Geniet van het flexibele abonnement!