Locomo
Image default
Telefonie

Het gemak van Klantenservicetelefoon

Er is een storing bij Telfort, maar je kunt in alle hectiek het telefoonnummer van de klantenservice niet vinden. Wat kun je nu het beste doen? Bel met 1840 en je wordt direct doorverbonden met een KPN-medewerker die uitlegt hoe de storing is ontstaan en wanneer een en ander opgelost zal zijn.

Een KPN-medewerker inderdaad, want Telfort en KPN hebben de krachten gebundeld en gaan voortaan samen verder als KPN. Dit betekent niet dat er dingen veranderen qua abonnement en / of service. Je krijgt gewoon nog steeds wat je altijd al kreeg. Alleen de naam Telfort zal langzaamaan verdwijnen. Ditzelfde geldt voor XS4ALL.

Ook aan dit merk komt een einde. De reden? KPN heeft de ambitie uitgesproken om klanten in de meeste brede vorm optimaal te bedienen. Dat wil zeggen gezinnen, studenten, alleenstaanden, woongroepen, instellingen, MKB, multinationals, non-profitorganisaties et cetera allemaal dezelfde hoogwaardige diensten op het gebied van telecom aanbieden. En dit ook nog eens tegen scherpe prijzen. Om dit doel te bereiken is besloten sterk te staan als één bedrijf met één naam.

De Ziggo helpdesk kun je op verschillende manieren raadplegen. Op de site is het mogelijk je vraag in te typen in de zoekbalk. Een tweede optie is contact leggen via sociale media als Facebook en Twitter. Het voordeel daarvan is dat je snel een reactie krijgt. Een derde manier is bellen naar 085-2086010. Dit kan dagelijks tussen 08.00 en 22.00 uur. Op ziggo .nl staan overigens meerdere telefoonnummers. Zo is er een speciale bestellijn, een nummer voor grootzakelijke service en de 0800-hulplijn. Als je niet precies weet welke te kiezen, raadpleeg dan Klantenservicetelefoon. Dit team heeft alle nummers goed op een rijtje. Een directe doorverbinding met die ene Ziggo-medewerker die jij nodig hebt, is gegarandeerd. Klantenservicetelefoon heeft ook een website: www. klantenservicetelefoon. nl. Daar kun je 365 dagen in het jaar, dag en nacht, de complete database met telefoonnummers raadplegen. Een en ander is overzichtelijk gerubriceerd. Het zoeken gaat echt heel snel en makkelijk.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

iPhone hoesjes