Locomo
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes

Enkele weken geleden was ik op een evenement waar ze iPhone hoesjes uitdeelden als goodies. Goodies zijn het grootste gedeelte van de tijd compleet waardeloos, maar deze keer vond ik het wel leuk om een hoesje te krijgen. Dat kan ik ook nog nuttig gebruiken in mijn dagelijkse leven.

Gratis iPhone hoesjes

Ze deelden op het evenement iPhone hoesjes uit voor verschillende versies, onder andere voor de iPhone 5, 5c, 6 en 6s. Iedereen die iPhone had kon een hoesje krijgen en als je geen hoesje had kon je een hoesje meenemen om hem daarna weg te geven. Op zich is het een slimme manier van marketing, want hoesjes zijn tegenwoordig erg populair onder jongeren. Ik vind het persoonlijk ook wel gaaf om een cover te hebben van het evenement en volgens mij ben ik ook zeker niet de enige. Ik heb al meerdere mensen gezien die met zo’n hoesje rondlopen, dat is dus goede promotie voor het evenement.

Verzameling hoesjes

Ik ben sowieso al iemand die iPhone hoesjes verzamelt, hoe meer hoe beter. Ik heb nu rond de 20 hoesjes voor mijn iPhone 5, elke dag gebruik ik weer een ander. Ik bestel mijn hoesjes eigenlijk bijna altijd bij dezelfde webshop, iphonehoesjes.nl. Dit komt omdat een vriend van me bij die webshop werkt, dus ze hebben sowieso al een gun factor daardoor. Daarnaast vind ik het ook een hele prettige webshop, met een enorm aanbod aan hoesjes. Gelukkig niet alleen voor de nieuwste iPhone 6, maar ook nog voor een oudere versie zoals de iPhone 5.

Vervanging iPhone 5

Ik heb inmiddels al aardig wat geld uitgegeven aan hoesjes en daardoor vind ik het zonde om afscheid te nemen van mijn iPhone 5. Echter is het toestel wel nodig aan vervanging toe, maar ik wil nog geen afscheid nemen van mijn hoesjes. Echter ben ik er wel van overtuigd dat ik mijn hoesjes goed zullen verkopen via het internet. Ik heb al vaak genoeg reacties gehad van mensen dat ze mijn hoesjes helemaal te gek vinden, dus ik maak me geen zorgen over het feit dat ik de hoesjes nooit meer kwijt zal raken.

 

Meer info : bezoekt u de website