Locomo
Image default
Dienstverlening

Je bedrijf promoten op social media

Pinterest, LinkedIn, YouTube, Facebook en Instagram marketing: je kunt het allemaal overlaten aan Your Business Online. Eén specifieke, altijd werkende strategie gebruikt deze professional niet. Per keer bekijkt het Your Business Online team welke platforms wanneer, hoe en met welke content het best ingezet kunnen worden. Soms wordt gekozen voor twee kanalen achter elkaar, een andere keer voor vier kanalen tegelijkertijd.

Instagram marketing

Het aantal gebruikers van Instagram groeit nog steeds. Bij die nieuwelingen zitten mensen van alle leeftijdscategorieën. Nog steeds veel jongeren, maar zeker ook 65-plussers. Instagram is vooral een commercieel platform. Bedrijven en particulieren prijzen constant hippe producten en diensten aan. Voorkeuren worden massaal gedeeld. Al die berichten worden vervolgens doorgestuurd en voorzien van een like. Door jouw nieuwe producten voor grote groepen ‘in de etalage’ te zetten op Instagram, maak je gebruik van dit positieve sneeuwbaleffect. Via een business account kun je de belangrijke verkoop- en conversiecijfers in de gaten houden. Aanvullend zou je influencers kunnen inzetten voor extra reclame. Op Instagram kun je je creatief gezien goed uitleven. Er is ruimte voor logo’s, foto’s en video’s. Maar pakkende teksten moet je natuurlijk niet vergeten, net als inventieve en originele slogans.

Adverteren op Facebook

Facebook geldt nog steeds als essentieel online medium wereldwijd. Adverteren op Facebook is voor ondernemers dan ook een must. De naamsverandering in Meta maakt duidelijk dat Facebook in de toekomst veel meer wil zijn dan een online sociale ontmoetingsplek. Volgens Mark Zuckerberg staan we met z’n allen aan de vooravond van een nieuw internethoofdstuk. In de metaversie zal 2D grotendeels vervangen worden door 3D. Virtual en augmented reality komen op de voorgrond te staan. Facebook stopt miljarden dollars in Meta. Ook in Europa zal er hard aan gewerkt worden. Your Business Online is – dankzij nauwe contacten met het Europese Facebook hoofdkantoor – als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Social media bureau Your Business Online is Facebook  / Meta authorized sales partner. Op facebook.nl lezen we hierover dat partners kwaliteitsservice, strategisch advies en expertise kunnen leveren op het gebied van lokale oplossingen.

https://www.yourbusinessonline.nl/