Locomo
Image default
Bedrijven

Opzoek naar een woning

Het is een veelvoorkomend probleem; een woning zoeken. Het is heel erg lastig om in deze woningmarkt een huis te gaan zoeken, daarom kiezen veel mensen voor een huurwoning, denk bijvoorbeeld aan de leuke huurwoningen in Raalte. Je moet tegenwoordig heel veel gespaard hebben voor een echt koophuis te vinden. Daarom zijn huurwoningen in Raalte de perfecte oplossing. Ook op andere plekken in Nederland zijn genoeg leuke koophuizen te vinden.

 

De woningmarkt van 2021/2022

Normaal gesproken is de zomer een rustige periode om op de huizenmarkt te gaan. De meeste mensen zijn dan namelijk op vakantie en hebben andere dingen aan hun hoofd. In 2021 en 2022 blijkt juist dat het een goed idee is om in de zomer je huis te koop te zetten, het is namelijk een gekkenhuis nu op de woningmarkt. Veel mensen willen namelijk niet op vakantie door corona en willen dus lekker thuis zijn. Dit is dus de ultieme periode om te gaan klussen aan een nieuw huis bijvoorbeeld.

 

Duurste woningen van Nederland

Door de verhitte woningmarkt kost een gemiddeld huis al 410.000 euro. Nu zijn er in Nederland nog duurdere huizen te vinden. Dit komt omdat de vraag groter is dan het aanbod op dit moment. Nu blijkt dat het duurste woonhuis dat in Nederland te vinden staan, maar liefst 8 miljoen euro vraagt. Deze villa ligt aan de koningskaars bij Park Amstenrade. Een andere duren woning staat in Laren, dit is een dorp dat bekend staat om de dure woningen. Hier staat een woning van maar liefst 7,5 miljoen euro. Dit pand staat al sinds 2015 te koop en is een landgoed van 1.6 hectare groot en het landhuis heeft een oppervlakte van 762 vierkante meter. Ook zijn hier vele extraatjes te vinden, denk aan een jacuzzi, zwembad of thuis bioscoop. Er is ook zelfs een tennisbaan te vinden in de achtertuin. Ideaal!

Gerelateerde artikelen

Brommobiel Utrecht helpt u graag persoonlijk verder

Gestolen fiets?

Auto verkopen met deze tips